Liber la telefoane mobile pentru deţinuţi. Scannerul din arestul Poliţiei Capitalei e stricat VIDEO

Liber la telefoane mobile pentru deţinuţi. Oferta este valabilă la Arestul Poliţiei Capitalei pentru simplul motiv că scanerul prin care trec pachetele pentru deţinuţi e stricat de luni bune. O echipă România TV a aflat acest lucru chiar din gura unui poliţist. Şi explicaţia acestuia e una plină de tâlc: "Oamenii trebuie să mănânce".

14 ian. 2013, 12:22
Liber la telefoane mobile pentru deţinuţi. Scannerul din arestul Poliţiei Capitalei e stricat VIDEO

Luni dimineaţa, rudele arestaţilor aglomerează intrarea în sediul arestului Poliţiei Capitalei. Chiar dacă accesul pare strict, aflăm de la un poliţist că lucrurile nu stau deloc aşa. Aparatul care ar trebui să scaneze pachetele pentru deţinuţi e stricat.

Lucrurile stau aşa de luni bune, deci nu trebuie să ne mire faptul că arestaţii profită din plin de ofertele generoase ale firmelor de telefonie mobilă. „N-a mers de vreo trei luni. A intrat la reparat. E un soft la calculator”, spune poliţistul.

Curiozitatea echipei de jurnalişti a fost stârnită de declaraţia făcută în exclusivitate la România TV de un alt poliţist care lucrează la arestul Poliţiei Capitalei.

„Atenţii, nu ştiu, poate să ajungă şi la bani, în afară de faptul că se dau cadouri le dă cheile de la maşină şi le bagă acolo fel de fel de băutură, mâncare. Arestaţii primesc telefoane, pachete, sunt arestaţi care primesc băutură. Am dus un arestat de la Secţia 6, acum trei săptămâni, şi a avut în pâine, când am ajuns la Rahova, telefon”, a declarat Marian Ispas, poliţist.