Liberalii amână şedinţa BPN pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei

Şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL programată pentru marţi la ora 13,00 a fost amânată pentru ora 18,00, potrivit reprezentanţilor partidului.

12 apr. 2016, 08:10
Liberalii amână şedinţa BPN pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei

Şedinţa BPN va fi precedată, de la ora 17,00, de reuniunea Comisiei de unificare a PNL. Aceste şedinţe care au drept scop desemnarea candidatului PNL la Primăria Capitalei au fost amânate, potrivit unor surse politice, din cauză că o delegaţie a liberalilor, condusă de Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, va merge la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis pe marginea legilor securităţii naţionale. De asemenea, decizia a fost luată şi pentru o evaluare mai atentă a configuraţiei electorale.

Citeşte şi: Mihai Voic u: Cel mai potrivit candidat la Primăria Capitalei este Predoiu

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, este vehiculat ca variantă pentru candidatura la Primăria Capitalei, după ce Ludovic Orban s-a retras din cursă, scrie Agerpres.

Copreşedinţii PNL au anunţat luni că BPN va decide marţi candidatul la Primăria Capitalei.

Liberalul Ludovic Orban a declarat luni că, în urma anchetării sale de către procurorii DNA, îşi va retrage candidatura de la alegerile pentru funcţia de primar al Capitalei şi că va demisiona din conducerea PNL, dar şi din funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.