Liberalii nu s-au temut de huiduielile AUR

Liberalii sunt prezenți cu o delegație importantă atât la Iași cât și la Focșani, în frunte cu președintele PNL, miniștrii liberali, prim vicepreședinți ai partidului și lideri regionali și locali.

24 ian. 2024, 09:53
Liberalii nu s-au temut de huiduielile AUR

Obișnuiți să strice toate sărbătorile naționale de câțiva ani, cei de la AUR și restul extremiștilor susținători ai lui George Simion sau ai Dianei Șoșoacă vor fi prezenți și anul acesta la Iași și Focșani cu manifestări paralele celor oficiale.

Citește și: 24 ianuarie – 165 de ani de la Mica Unire. Ceremonii militare şi religioase, de Ziua Unirii Principatelor Române. Iohannis și Ciolacu, la manifestările din Bucureşti. Ciucă merge la Iași

AUR a anunțat un marș cu începere din Piața Unirii din Iași, acolo unde autoritățile locale vor marca Mica Unire printr-o ceremonie militară şi religioasă, începând cu ora 11.00.

În acest context, liderii social democrați, în frunte cu premierul Marcel Ciolacu, vor rămâne în București, probabil pentru a evita ceea ce s-a întâmplat în 2023 când liderii lor au fost fluierați și huiduiți.

Liberalii, în schimb, sunt prezenți cu o delegație importantă atât la Iași cât și la Focșani, în frunte cu președintele PNL, miniștrii liberali, prim vicepreședinți ai partidului și lideri regionali și locali.

Aceștia au transmis prin vocea lui Nicolae Ciucă faptul că se așteaptă la o zi a Unirii liniștită, în ciuda anunțurilor făcute de susținătorii AUR, care au promis că aduc oameni din toată țara.

Citește și: Simona Halep, întâlnire la ceas de seară în Dubai. Cu cine şi-a petrecut fostul lider mondial timpul liber