Liberalul Florin Roman îşi atacă virulent colegii: „Fără mişei, bodei şi gigei în PNL!”

Deputatul PNL Florin Roman a lansat pe Facebook un atac fără precedent la adresa unora dintre colegii liberali din "garda veche", în prima zi a noii sesiuni parlamentare.

02 sept. 2022, 14:17
Liberalul Florin Roman îşi atacă virulent colegii: „Fără mişei, bodei şi gigei în PNL!”

Florin Roman dă de înţeles că Partidul Naţional Liberal ar trebui să meargă mai departe fără unii dintre membrii vechi ai formaţiunii, făcând referire la Mihai „Mișu” Voicu, Lucian Bode, Gigel Știrbu şi Raluca Turcan.

”Tot eu! Fără misei,bodei si gigei in PNL! Fără turcane! M-am întors!”, scrie Florin Roman.

Florin Roman, fostul ministru al Cercetării remaniat după ce nu a putut proba sunele studii trecute în CV, a lansat un atac la adresa mai multor colegi din PNL după ce a rămas fără funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Camera Deputaţilor și-a ales joi noua componenţă a Biroului permanent, din care fac parte vicepreşedinţii, secretarii şi chestorii, iar Florin Roman a pierdut funcția de vicepreședinte pe care o deținuse în precedenta sesiune parlamentară.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, atac dur la ANRE, care a criticat ordonanța de plafonare a preţurilor în energie: „Subminează statul român, domnul Chiriță se joacă cu focul”