Liberalul Ionuţ Stroe, reconfirmat în funcţia de vicepreşedinte al grupului PPE din APCE

Publicat: Marţi, 26 Ianuarie 2016 13:37 // Actualizat: Marţi, 26 Ianuarie 2016 13:37 // Sursa: romaniatv.net

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a fost reconfirmat în funcția de vicepreședinte al grupului Partidului Popular European din Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) și a fost ales vicepreședinte al Comisiei de Afaceri Sociale și Dezvoltare Durabilă.

PPartidul Național Liberal este reprezentat de luni și în Comisia de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei a cărei președinție este deținută de vicepreședintele PNL Cezar Preda, potrivit unui comunicat emis de PNL.

"Președinția acestei comisii este o funcție-cheie, iar alegerea lui Cezar Preda arată importanța grupului PPE și a Delegației României la APCE", precizează comunicatul.

Conform aceleiași surse, APCE are un rol "extrem de important" în protejarea statului de drept, a democrației și a libertăților cetățenești, iar din 1989 contribuie activ la gestionarea crizelor de pe continentul european. Dezbaterile ei privind chestiunile politice s-au fondat adesea pe concluziile misiunilor organizate pe teren și pe dialogul permanent instituit cu statele în cauză.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ionuţ Stroe Partidul Popular European PNL
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 ian 14:02
... Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a fost reconfirmat în funcția de...
1
EUR
4.8730
RON
23 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H