Liberalul Pavel Popescu, confirmat pozitiv cu coronavirus. A stat chiar lângă Florin Cîţu la şedinţa BPN a PNL

Deputatul PNL Pavel Popescu a anunţat că a fost confirmat pozitiv cu SARS-CoV-2, dar că este asimtomatic. Cu toate acesta este posibil ca mai mulţi politicieni din conducerea PNL să intre în izolare şi să se testeze pentru COVID-19 pentru că Pavel Popescu a participat miercuri la ședința BPN în care s-a stabilit ca Florin Cîțu să fie propunerea PNL pentru pentru funcția de prim-ministru. La şedinţă, Popescu a stat lângă Florin Cîțu şi Rareş Bogdan.

11 dec. 2020, 15:03
Liberalul Pavel Popescu, confirmat pozitiv cu coronavirus. A stat chiar lângă Florin Cîţu la şedinţa BPN a PNL

Liberalul Pavel Popescu s-a infectat cu coronavirus.

„Ultimele săptămâni au fost mai intense din prisma activității mele parlamentare și politice (emisiuni TV, întâlniri). Deși am încercat să respect cu sfințenie regulile de protecție, din păcate, virusul nu iartă. În urma expunerii din toată această perioadă, mi-am făcut preventiv câte un test rapid antigen (fabricat în România) și din păcate, chiar dacă sunt asimptomatic, rezultatul celui de ieri a fost unul pozitiv. Am repetat testul prin unul PCR, care mi-a reconfirmat infectarea. Între ultimul test negativ și cel pozitiv nu am avut contacți direcți pe definiția contactului direct. Voi fi in izolare până pe 23.12”, a scris deputatul PNL Pavel Popescu pe Facebook.

Parlamentarul PNL Pavel Popescu are şi un îndemn pentru urmăritorii săi. „Purtați mască, spălați-vă pe maini, dezinfectați suprafețele, respectați regulile, ca să rămâneți sănătoși până vom putea beneficia cu toții de vaccin”.

Cu toate acesta este posibil ca mai mulţi politicieni din conducerea PNL să intre în izolare şi să se testeze pentru COVID-19. Potrivit G4Media.ro, Pavel Popescu a participat miercuri la ședința BPN în care s-a stabilit ca Florin Cîțu să fie propunerea PNL pentru pentru funcția de prim-ministru. Popescu a stat în timpul ședinței chiar lângă Florin Cîțu, Rareş Bogdan, Ionel Dancă şi ministrul Ion Ștefan.

Ulterior postării de pe Facebook, deputatul Pavel Popescu a declarat, într-o intervenţie la Digi24, că primul test de COVID-19 pozitiv s-a avut în ziua de 10 decembrie, după întâlnirea cu liderii PNL, şi că din punctul lui de vedere nu avea cum să infecteze pe nimeni pentru că a purtat mască şi a păstrat distanţa faţă de ceilalaţi participanţi la şedinţă.