Liberalul Theodor Paleologu, despre MAJORAREA salariilor: N-am înţeles atitudinea BLEAGĂ a PNL

Deputatul PNL Theodor Paleologu a criticat majorarea salariilor bugetarilor votată miercuri în Camera Deputaților. Liberalul a postat pe Facebook un mesaj în care a descris atmosfera din plen atunci când a fost votată legea. Acesta s-a arătat iritat de scandalagiii de la balcoane (sindicaliștii), de "recitalul de răcnete de activistă" al Rovanei Plumb, dar și de faptul că PNL a avut "o atitudine echivocă și bleagă".

12 nov. 2015, 10:21
Liberalul Theodor Paleologu, despre MAJORAREA salariilor: N-am înţeles atitudinea BLEAGĂ a PNL

Nu am votat majorarea salariilor bugetarilor cu 10% de la 1 decembrie, măsură demagogică și nesustenabilă luată de Victor Ponta înainte de a-și da demisia. Mai grav, sistemul electronic de vot al Camerei Deputaților nu funcționa, așa că voturile contra nu au fost numărate corect, PSD-ul și-a adus la balcoane batalioanele de scandalagii, iar Rovana Plumb ne-a oferit un odios recital de răcnete de activistă de partid. Nu am înțeles atitudinea echivocă și bleagă a partidului liberal”, a scris Paleologu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Plumb: Nu există niciun TEMEI pentru ca majorarea pensiilor să nu se facă. Ce spune despre LEGEA SALARIZĂRII

În afară de Paleologu, liberalii au votat proiectul de lege după ce, inițial, aceștia au anunțat că se opun.

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu a declarat că această mărire de salarii este necesară.

Mărirea este necesară. Din păcate ea nu se realizează în cadrul legii salarizării în domeniul bugetar așa cum s-a angajat PSD de foarte multă vreme. Vom vedea în ce măsura noul Guvern încadrează în noul buget și acestă prevedere legislativă.

În timpul votului din Parlament, câteva zeci de sindicaliști și-au declarat nemulțimirea la balcoanele rezervate publicului. Aceștia i-au huiduit pe liberalii care s-au opus măsurii PSD.