Licenţe ale Radio Trinitas, prelungite de CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, marţi, o solicitare a Patriarhiei Române de prelungire a valabilităţii licenţei audiovizuale pentru Radio Trinitas din Bechet, Moldova Nouă, Haţeg, Calafat, Baia Mare, Gheorghieni.

30 sept. 2014, 10:39
Licenţe ale Radio Trinitas, prelungite de CNA

Consilierul patriarhal Ciprian Olinici, directorul general al Radio Trinitas, a pledat pentru continuarea licenţei Radio Trinitas, potrivit Agerpres.

Îu cuvântul lui, Olinici a amintit emisiunea zilnică dedicată românilor din diaspora, difuzată până la sfârşitul anului, realizată în colaborare cu Ministerul Afacerilor de Externe (MAE), ca şi proiectul dedicat copiilor nevăzători, derulat în colaborare cu ARCUB.

De asemenea, el a declarat că Radio Trinitas pregăteşte o nouă structură de programe, care va continua pe cea prezentă, şi a precizat că postul pe care îl conduce nu va participa la campania electorală.

Postul de radio Trinitas a fost înfiinţat în anul 1996, din iniţiativa Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, în perioada respectivă Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei. Emisiunile se realizează în studioul central de la Bucureşti şi în studiourile locale de la Iaşi, Sibiu şi Craiova. Grila Radio Trinitas include slujbe, programe de educaţie religioasă, folclor românesc, muzică clasică, ştiri şi dezbateri.

CITEŞTE ŞI: Patriarhul României a sfinţit cu TRAFALETUL noile studiouri ale radioului şi televiziunii Trinitas