Lider PSD: Ponta, posibil candidat la Preşedinţie VIDEO

Crin Antonescu pierde susţinerea social-democraţilor din teritoriu. Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, spune că PSD nu poate susţine la prezidenţiale un om care atacă partidul. Mai mult, primarul Craiovei a explicat că în protocolul USL se precizează că va fi candidat la Preşedinţie cel care are cel mai bun scor în sondaje. "Crin Antonescu e un pic mai în spate", mai spus Vasilescu.

13 sept. 2013, 17:38
Lider PSD: Ponta, posibil candidat la Preşedinţie VIDEO

„Diferenţa este că electoratul PSD este destul de atent după experienţa pe care am avut-o cu Traian Băsescu şi îşi doreşte un altfel de lider. A fost foarte disciplinat, niciunul nu a ieşit din decor atacând PNL sau pe Crin Antonescu, iar percepţia este că dacă domnul Antonescu atacă PSD înainte de a deveni preşedinte, ce se întâmplă după? Crin Antonescu trebuie să mobilizeze electoratul PSD, pentru că fără el nu v-a câştiga niciodată PNL în România şi va avea nevoie de voturile astea. E normal să dai atenţie unui electorat care poate să te pună preşedinte, ori electoratul ăsta s-a săturat, am mai trecut printr-o alianţă nefericită cu PDL. Electoratul nostru trebuie convins că preşedintele Antonescu este cea mai bună variantă pentru a deveni şi preşedintele României. Noi pesediştii suntem foarte disciplinaţi şi nu prea ieşim din decor”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu la România TV.

Olguţa Vasilescu l-a avertizat pe Crin Antonescu că atacurile lui la adresa PSD l-ar putea lăsa fără susţinerea social-democraţilor la prezidenţiale.

„Premierul Victor Ponta e înaintea lui (Crin Antonescu n.r.) în sondaje. În protocolul USL se precizează că va fi candidat la Preşedinţie cel care are cel mai bun scor electoral. Crin Antonescu e un pic mai în spate, chiar nu e momentul unui scandal politic în USL. Toate aceste replici dau foarte rau. Vine domnul Orban şi spune greşelile Guvernului Ponta, păi, alo, nu sunteţi şi voi acolo, e numai Guvernul Ponta care greşeşte?”, a mai declarat, la România TV, Lia Olguţa Vasilescu.