Liderii clanului Corduneanu, BĂTUŢI în cluburile de manele. „Cu dreapta filma, cu stânga îi bătea”

Mai mulți apropiați ai clanului Corduneanu au trecut prin momente de groază, după ce au fost prinși într-un club de manele de Cătălin Băcăuanu, principalul dușman al interlopilor autointitulați drept „stăpânii Moldovei”.

15 aug. 2019, 11:59

Cu un an în urmă, lumea interlopă ieșeană era străbătută de o undă de șoc provocată de scandalul izbucnit între Costel Corduneanu și fostul lui cumnat, temutul interlop Cătălin Băcăuanu, scrie spynews.ro.

Citeşte şi RĂZBOI în lumea interlopă, pe Facebook. VANDAM ameninţă temutul clan Corduneanu VIDEO

Supărat pe Corduneni pe motiv că nu i-ar fi returnat niște bani împrumutați cu dobândă, Băcăuanu a făcut atunci un live, pe un site de socializare, în care a făcut o serie de afirmații jignitoare la adresa clanului Corduneanu. Printre altele, acesta l-a acuzat pe Costel că ar fi inclusiv colaborator al Poliției. La un an distanță de la acest incident, Băcăuanu a revenit cu o nouă postare, de data aceasta una violentă, pentru a demonstra că, atunci când a spus câ îi va vâna pe foștii lui prieteni, a vorbit cât se poate de serios. Aflat într-un club de manele, acesta a observat că mai mulți tineri plătesc dedicații pentru liderii clanului Cordunenilor. Băcăuanu a așteptat ca aceștia să iasă din local și i-a bătut până i-a lăsat laţi…

Din imagini reiese că, pentru a imortaliza momentul, dușmanul Cordunenilor a scos telefonul mobil și a început să-i bată cu mâna stângă, în timp ce filma cu dreapta! Loviți cu sete, tinerii petrecăreți s-au dezis imediat de apartanența la „mafia” Moldovei. În timp ce-i lovea, liderul interlop a repetat, de mai multe ori „O dată dacă vă mai aud că dați dedicații pentru Corduneni…” Agresorul a postat, apoi, imaginile pe contul său deschis pe un site de socializare, pentru a transmite astfel rivalilior săi că îi vânează permanent.