Liderii USR, la şedinţa de la Mogoşoaia pentru a o susţine pe consiliera agresată: „Mesajul nostru este să nu tolerăm bădărănia” Noi IMAGINI cu scandalul

Liderii USR Dacian Cioloș, Dan Barna și Cătălin Drulă au ajuns, vineri după-amiază, la ședința Consiliului Local din Mogoșoaia într-un gest de solidaritate cu colega lor, consiliera USR Felicia Ienculescu-Popovici, agresată joi de doi consilieri de la PNL și PMP.

28 ian. 2022, 18:20
Liderii USR, la şedinţa de la Mogoşoaia pentru a o susţine pe consiliera agresată: „Mesajul nostru este să nu tolerăm bădărănia” Noi IMAGINI cu scandalul

Preşedintele USR Dacian Cioloş şi mai mulţi parlamentari participă la şedinţa de consiliu local din Mogoşoaia, în semn de sprijin pentru consiliera agresată.

„Am venit împreună cu mai mulți colegi să o susținem pe colega noastră Felicia Ienculescu-Popovici”, spune Cioloș. „Suntem aici ca să transmitem un mesaj ferm: România nu tolerează violența și bădărănia”, a zis și Barna.

Scandal uriaş VIDEO. O consilieră USR susţine că a fost ameninţată că ajunge în scaun cu rotile. Cioloş: „Este inadmisibil ca fiecare să-şi facă dreptate cu pumnul”

„Cîțu, mai e încă membru PNL consilierul vostru care amenință femei cu schilodirea? Înțeleg că PMP a propus excluderea consilierului lor. Dacă se și concretizează, e singurul gest normal în situația dată”, a afirmat și Drulă.

Poliţiştii oraşului Buftea au întocmit dosar penal în cazul consilierei USR PLUS agresată în cadrul şedinţei Consiliului Local Mogoşoaia.

Felicia Ienculescu-Popovici a depus plângere la poliţie spunând că a fost agresată fizic de către consilierii locali Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP). Valentin Ene a ameninţat-o că ‘şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile’.

Reprezentanţii USR au transmis, joi seară, că o consilieră locală din Mogoşoaia, Felicia Ienculescu-Popovici, a fost agresată verbal şi fizic, la o şedinţă, de către doi consilieri locali – Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP), unul dintre ei spunându-i că „şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile”. Ienculescu-Popovici a anunţat că a depus plângere la Poliţie.

Incredibil! Cătălin Drulă în doar 8 luni cât a fost ministru al Transporturilor şi-a mărit averea cu 3 milioane de dolari! Ce sume uriaşe a ajuns să aibă în conturi cel mai nou milionar USR-ist! În timp ce românii credeau că se ocupă de autostrăzi, el îşi vedea de propriile afaceri!
„Îi cer ministrului de Interne Lucian Bode ca instituţiile pe care le conduce nu doIar să iniţieze o anchetă, ci să-i ofere şi protecţie colegei noastre. Este inadmisibil ca, sub guvernarea PNL-PSD, fiecare să-şi facă dreptate cu pumnul”, a afirmat liderul USR, Dacian Cioloş.

Pe de altă parte, liderul PMP Cristian Diaconescu transmite că „aşa cum PMP a sancţionat în trecut agresivitatea promovată de unele formaţiuni politice, în egală măsură vom condamna public orice fel de gest violent în exercitarea mandatului politic”.

PNL Ilfov a transmis, vineri, un comunicat oficial al preşedintelui filialei, Hubert Thuma, în care se arată că formaţiunea condamnă ferm orice formă de violenţă. Ca urmare a evenimentului de ieri, domnul consilier Ene a fost suspendat din toate funcţiile de conducere din partid, până la finalizarea anchetei, anunţă preşedintele PNL Ilfov.

Dacian Cioloș a purtat mască în spațiul închis doar la poa de facebook