Lidia Buble a renunţat la haine! Vedeta s-a pozat dezbrăcată în faţa oglinzii FOTO

Lidia Buble, 25 de ani, pozează în ipostaze din ce în ce mai îndrăzneţ de când a reuşit să obţină silueta mult visată. Dacă până nu de mult avea o imagine de fată cuminte, acum a spus adio inhibiţiilor!

24 aug. 2018, 14:43
Lidia Buble a renunţat la haine! Vedeta s-a pozat dezbrăcată în faţa oglinzii FOTO

Lidia Buble se laudă cu noua siluetă prietenilor virtuali, expunându-se în ipostaze sexy. Vedeta s-a fotografiat în ipostaze sexy în faţa unei oglinzi, spre încântarea admiratorilor care îi urmăresc activitatea din mediul online. Aceştia nu şi-au putut exprima aprecierea sau părerea negativă faţă de instantaneu, căci artista a ales să dezactiveze secţiunea de comentarii din dreptul imaginii încărcate pe pagina de socializare.

Lidia Buble, în lacrimi în direct la TV. „Nu am auzit niciodată aşa ceva!”

Cântăreaţa a hotărât să nu mai tolereze atitudinea obraznică a urmăritorilor săi, după ce a primit, nu doar o singură dată, critici din partea acestora. Nu cu mult timp în urmă, un internaut a sugerat faptul că ea se îmbracă foarte urât, cu nişte haine ponosite, de prost gust, ce par să fie achiziţionate de la o ghenă de gunoi, nu de la aşa-zisele magazine cu pretenţii.

„Aşa îmi place mie să mă îmbrac numai din gunoi. Fiecare după posibilităţi…”, a reacţionat Lidia Buble.