Lidia Buble a UMILIT-O pe Iulia Albu: „Îşi va găsi şi ea drumul în viaţă, o să mă rog pentru ea”

Lidia Buble i-a dat replica Iuliei Albu, după ce aceasta i-a criticat ţinuta purtată în cadrul unui eveniment. Iubita lui Răzvan Simion a mărturisit că nu îi pasă ce a spus fosta soţie a lui Mihai Albu. Mai mult, se roagă pentru ca Iulia să-şi găsească "drumul în viaţă".

26 apr. 2016, 17:16
Lidia Buble a UMILIT-O pe Iulia Albu: „Îşi va găsi şi ea drumul în viaţă, o să mă rog pentru ea”

Pe mine mă amuză foarte tare doamna Irina Albu! Aşa.. Iulia, cum zici. Mă amuză, sunt convinsă că îşi va găsi şi ea drumul în viaţă, dar până atunci o să mă rog pentru ea. Mie îmi place cum m-am îmbrăcat, cred că asta contează cel mai mult. Trebuie să îi plac iubitului meu, am fost apreciată în seara aia. Dumnezeu să o binecuvânteze! Cred că asta m-a deranjat în seara aia la ea, coroana de spini a doamnei Irina, de pe cap. Cred că l-a luat în derâdere pe Domnul Iisus şi asta m-a deranjat mai tare decât faptul că mi-a comentat ţinuta„, a mărturisit Lidia Buble la Kanal D.

Lidia nu este singura vedetă deranjată de atitudinea Iuliei Albu. Şi Lora a fost criticată dur pentru felul în care s-a îmbrăcat. Imediat după criticile Iuliei Albu, Lora a ţinut să-şi spună şi ea părerea despre aceasta, pe pagina ei de Facebook.

„Doamna respectivă este angajată la o emisiune şi face de multe ori ce i se spune. Loveşte sau apreciază în funcţie de doleanţele producătorilor. Când voiau să mă convingă să vin la ei mi s-a dat „WoW”, când au înţeles că nu voi veni niciodată, pentru nicio sumă, am fost terfelită, jignită, plus probabil, din ce în ce mai multe „bau-uri”. N-am nimic personal cu Iulia, fiecare trebuie să trăiască, dar îl prefer profesional şi am încredere în Alin Gălăţescu”, a scris Lora, pe pagina ei de Facebook.