Lidia Buble, DETALII-BOMBĂ din relaţia cu Răzvan Simion. Cum s-a ajuns la DESPĂRŢIRE

Lidia Buble le-a dezvăluit fanilor că nu a lansat nicidată o melodie în care să nu pună momente din viața ei. Astfel, imediat după apariția piesei "Vino, du-te!", cântată alături de trupa Vunk, artista a mai făcut o serie de dezvăluiri cu trimitere directă către relația cu Răzvan Simion.

25 sept. 2020, 09:45
Lidia Buble, DETALII-BOMBĂ din relaţia cu Răzvan Simion. Cum s-a ajuns la DESPĂRŢIRE

Lidia Buble a vorbit, în versurile sale, despre dezamăgire, despre certuri și despre faptul că partenerii nu mai au uneori puterea să pună, în continuare, virgulă și aleg să pună punct. Mai mult, pe contul ei de Instagram, în momentul în care și-a anunțat fanii că melodia a fost lansată, Lidia Buble a scris câteva rânduri despre relația cu Răzvan Simion.

Răzvan Simion iubeşte din nou după despărţirea de Lidia Buble. Primele imagini cu noua iubită FOTO

„Despre nehotararea ce se instalează in inima cuplurilor atunci cand nimic nu a mai ramas de spus sau de trait dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino… du-te, Lasa-ma si nu ma lasa… un joc al emotiilor in care multi se regasesc. Imi doream de mult timp o.piesa de la @trupavunk…si uite ca am reusit in toamna asta sa am o piesa ca o confesiune”, a scris Lidia Buble.

Motivul pentru care s-au despărţit, de fapt, Lidia Buble şi Răzvan Simion: „Suferea foarte tare când făcea asta”

Vedeta a dat de înțeles că nu s-a vindecat, încă, de ruptura de Răzvan Simion.

„Dacă ați ști voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare. Mă bucur tare atunci când reușesc să ajung la sufletele voastre și când pot să transmit emoție. Asta e cea mai frumoasă răsplată pentru mine, ca artist. De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea. Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine. Fiecare din ele a avut legătură cu trecutul meu, cu prezentul… Sunt ca o carte pe care trebuie să o citiți”, a mai spus Lidia Buble.