Lidia Buble, dezvăluiri şoc. De ce nu l-a prezentat pe Răzvan Simion părinţilor. „Tata citeşte omul din prima…”

Mama Lidiei Buble poate fi declarată o eroină în adevăratul sens al cuvântului! Cântăreaţa a dezvăluit în cadrul emisiunii "Xtra Night Show" că cea care i-a dat viaţă i-a alăptat pe toţi fraţii ei şi chiar şi pe nepoţi.

05 apr. 2017, 10:03
Lidia Buble, dezvăluiri şoc. De ce nu l-a prezentat pe Răzvan Simion părinţilor. „Tata citeşte omul din prima…”

Rahela Buble are 11 copii, printre care se află şi Lidia Buble, scrie spynews.ro. Mama cântăreţei a avut răbdare cu fiecare în parte şi a încercat să le ofere tot ceea ce au nevoie.

Citeşte şi Lidia Buble, în război cu FANII. De la ce a plecat TOTUL

„Am ros patul când am fost mică. Pe cuvânt, chiar am ros patul. Nu puteam să dorm fără să rod patul. La un moment dat făceam atâtea prostii. Am făcut atât de multe prostii, încât nu puteam să dorm până nu primeam o palmă. Nu am avut suzeta de lemn, pentru că mama a avut din ce să ne hrănească natural şi pe toţi ne-a alăptat 3, 4 ani. Pe sora mea mai mică a alăptat-o 4 ani jumate, nu mai putea săraca. A alăptat şi nepoţii. Pe cuvânt, nepoţii pe care i-a alăptat sunt foarte ataşaţi de ea”, a spus Lidia Buble.

De ce nu l-a dus pe Răzvan Simion la ea acasă

„Nici nu am prea avut ocazia. La el e foarte greu cu matinalul, iar în weekend eu sunt foarte prinsă. Familia mea l-a plăcut din prima dată. Toţi din familia mea citim omul. Sunt convinsă că tata o să îi iubească foarte mult. Ai mei sunt curioşi, dar sunt mai ruşinoşi, nu se prea bagă. O să îl duc la casă nouă, că ai mei se mută, nu mai au loc”, a mai povestit Lidia Buble.