LIDIA BUBLE, în costum de baie. Imaginile, apreciate de fani

Lidia Buble se bucură că e vară, căci atunci când nu e pe scenă stă la piscină, ori se bălăceşte în apa mării. Ultimele fotografii postate de vedetă o arată în ipostaze uimitoare, care au incitat admiratorii săi.

19 iul. 2015, 18:00

Într-un costum de baie negru, cu vedere la picioarele fără celulită şi abdomenul perfect, Lidia s-a pozat într-o ipostază menită să atragă toată atenţia. Lidia Buble ştie cum să-şi înnebunească fanii, iar pe lângă muzica sa fredonată deja de zeci de mii de admiratori, ea ştie că pozele sexy îi fac pe admiratori să îi facă zeci de complimente.

De câteva săptămâni, presa vuieşte despre o posibilă relaţie între Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”, şi cântăreaţa Lidia Buble. Până în acest moment, niciunul nu a confirmat că aceste zvonuri sunt reale. Un fapt confirmat este doar despărţirea moderatorului tv de soţia sa, după 15 ani de relaţie.

Joi, 25 iunie, Răzvan Simion a anunţat în exclusivitate pentru Spynews.ro că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Cei doi au împreună doi copii, o fată şi un băiat.