Lidia Buble, în lacrimi la Tv. Ce mesaj i-au transmis părinţii ei

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi în timpul unei emisiuni tv. Vedeta nu şi-a putut stăpâni emoţiile în momentul în care a văzut o înregistrare cu părinţii ei. Lidia Buble împlineşte vineri 24 de ani şi nu se aştepta la o asemenea surpriză chiar înainte de ziua ei.

08 iun. 2017, 18:12
Lidia Buble, în lacrimi la Tv. Ce mesaj i-au transmis părinţii ei

Lidia Buble a avut parte de o surpriză de proporţii cu o zi înainte de ziua ei de naştere. Invitată într-o emisiune tv, vedeta a văzut mai multe înregistrări în care fraţii şi surorile ei i-au transmis mesaje emoţionante.

„Să ştii că sunt aici pentru tine, sunt mândră de tine şi eşti un exemplu de ambiţie pentru noi, toţi şi mi-este dor de tine!” e urarea uneia dintre surorile artistei

„Să ştii că chiar dacă suntem la trei mii de kilometri distanţă, eu te simt aproape, îmi lipseşti, Dumnezeu să te binecuvânteze şi să aibă grijă de tine”, i-a spus o altă soră Lidiei Buble.

După ce a văzut înregistrarea cu fraţii şi surorile ei, frumoasa cântăreaţă a început să plângă şi mai tare.

„M-am emoţionat foarte tare, pentru că că mulţi sunt plecaţi din ţară şi nu i-am văzut de mult. Da, mi-e foarte dor de ei. Mami şi tati sunt acasă şi cred că mâine o să mă sune să-mi spună urarea pe care mi-o fac mereu. Tata mă binecuvântează în fiecare an. În fiecare an mă sună.”, a povestit Lidia Buble în cadrul unei emisiuni.

Surprizele au continuat. Vedeta şi-a văzut la TV părinţii, Rahela şi Viorel Buble, care i-au transmis un mesaj emoţionant.

„Îţi doresc ca Dumnezeu să te binecuvânteze cu pacea Lui, cu iubirea Lui şi noi, amândoi, te iubim.”, a spus Viorel Buble, tatăl artistei.

Lidia Buble dintr-o familie numeroasă, crescută în spiritul penticostal. Tatăl artistei e la Biserica Penticostală Emanuel din Deva.

„Nu cred aşa ceva. Tati nu ar fi acceptat niciodată să apară la televizor. (…). Nu cred că există cadou mai frumos, e cel mai tare cadou din viaţa mea. (…). Sunt şocată, nu-mi vine să cred!”, a mărturisit Lidia Buble în cadrul unei emisiuni TV.

Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt împreună de aproximativ doi ani.

Citeşte şi LIDIA BUBLE a ţinut totul secret. În această dimineaţă a făcut anunţul. „Dumnezeu m-a binecuvântat cu…”