Lidia Buble pleacă în vacanţă fără Răzvan Simion. „Mi se pare normal…”

Lidia Buble pleacă în vacanță fără Răzvan Simion. Artista vrea să se distreze cu fetele, așa că de data asta își cam exclude iubitul din planurile ei. Interpreta a făcut dezvăluirea în direct la tv.

14 iun. 2017, 10:11
Lidia Buble pleacă în vacanţă fără Răzvan Simion. „Mi se pare normal…”

„Îmi doresc de foarte mult o escapadă aşa doar eu cu fetele. Plănuiesc în continuare o vacanţă cu fetele, chiar şi în afară. A fost foarte fain. Am ieşit şi cu Răzvan. Eu nu am avut voie când eram mică să plec aşa cu fetele. Eu cu fetele suntem prieteni şi după profesional. Mereu ne-am dorit să avem aşa o zi, două în care doar să ne distrăm. A fost foarte tare”, a spus Lidia Buble la Antena 1.

Citeşte şi LIDIA BUBLE a ţinut totul secret. În această dimineaţă a făcut anunţul. „Dumnezeu m-a binecuvântat cu…”

„Şi Răzvan merge cu băieţii şi eu nu am treabă. Mi se pare normal ca odată la nu ştiu cât timp să facem aşa. Acum îmi aştept surorile: vine şi cea din Londra, cea din Spania.Le-am zis să vină, şi cele mici, şi mergem toate la mare să ne distrăm”, a mai spus iubita lui Răzvan Simion. Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion are o relație, de câțiva ani, cu cântăreața Lidia Buble, cea care pe 9 iunie a împlinit 24 de ani.