Lidia Buble şi Antonia au stârnit imaginaţia bărbaţilor pe scenă. Incredibil cum au fost îmbrăcate cunoscutele cântăreţele FOTO

Forza Zu a reușit să adune la Iași 120 de mii de fani, care s-au bucurat de distracție și voie bună. „Mulțumim, România! Ai fost fantastică. Asta este țara în care vreau să trăiesc!”, acestea au fost cuvintele care au încheiat cel mai mare concert din România. Antonia a fost una dintre cele mai așteptate vedete pe scena Forza Zu. Și pe bună dreptate!

31 mai 2018, 08:02

Vedeta și-a făcut apariția în sutien și pantaloni scurți, nici bine nu a pășit pe scenă, că a stârnit imaginația bărbaților, care erau în extaz și strigau numele ei, scrie cancan.ro. Pe lângă vestimentație, artista a făcut un show incendiar, mai ales că a fost prima oară când a cântat pe scena Forza Zu, la Iași, după cinci ani. Iubita lui Alex Velea a încălzit atmosfera cu „Iubirea mea”, chiar dacă nu l-a avut alături pe Alex Velea, a continuat cu „Amya” şi a încheiat cu „Jameia”, iar numărul ei a fost unul plin de energie. Nu mai puțin de 10 dansatori au urcat pe scenă cu Antonia la FORZA ZU.

Citeşte şi MOTIVUL ULUITOR pentru care Răzvan Simion a renunţat la X FACTOR. Are legătură cu Lidia Buble

Lidia Buble, cu lenjeria la vedere

Vedetele noastre autohtone s-au pregătit până la cel mai mic detaliu pentru Forza Zu și au ales ținute care mai de care spectaculoase. Lidia Buble a fost una dintre prezențele feminine care au atras atenția fanilor, nu doar prin prestația sa muzicalî, cât și prin outfit. Dacă la prima vedere pare foarte „cuminte”, ei bine, frumoasa blondină apare la un moment dat cu lenjeria intimă la vedere, spre deliciul fanilor, care s-au bucurat.