Lidia Buble şi Harlys Becerra s-au despărţit! Ce s-a întâmplat imediat după difuzarea finalei Asia Express

Lidia Buble și actorul cubanez Harlys Becerra s-au despărțit imediat după difuzarea finalei "Asia Express" de la Antena 1.

07 dec. 2021, 21:33
Lidia Buble şi Harlys Becerra s-au despărţit! Ce s-a întâmplat imediat după difuzarea finalei Asia Express

Lidia Buble şi Harlys Becerra s-au despărţit! Principalul motiv ar fi distanței care îi separă pe cei doi, Lidia Buble fiind în România, iar Harlys Becerra fie în Cuba, pe pământul natal, fie în Ibiza, unde locuieşte.

Lidia Buble şi Harlys Becerra s-au despărţit!

În plus, artista dorește să se axeze foarte mult pe cariera sa artistică, fiind integrată în mai multe proiecte. Astfel, chiar dacă povestea de dragoste dintre ea și actorul cubanez a durat doar câteva luni, Lidia Buble se poate mândri că s-a aflat la brațul unuia dintre cei mai râvniți bărbați din industria filmului, scrie Cancan.

Lidia Buble s-a făcut de râs la Asia Express. Vedeta nu a știut să localizeze Marea Neagră pe harta României. „Mintea mea era blanc” VIDEO

Lidia Buble, probleme cu legea

Lidia Buble a fost trimisă, recent, în judecată de procurorii DIICOT, în dosarul în care este acuzată că ar fi oferit mită unor agenți de poliție care intenționau s-o testeze cu aparatul etilotest. Artista apare în dosar alături de polițiștii Marius Constantin Miulescu și Elena Daniela Reznicsek, precum și de Laurențiu Cristian Ciupercă și Dragoș Ștefan Presură. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București și va intra în procedură de cameră preliminară, la finalul căreia va începe judecata pe fond. Totul s-a întâmplat pe 15 februarie, când Lidia Buble le-ar fi oferit agenților între 300 de lei și 200 de euro pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, dar și pentru a scăpa de sancțiunea contravenţională, întrucât nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere.