Lidia Buble şi Răzvan Simion, despărţiţi de REVELION

Lidia Buble nu va petrece Revelionul alături de iubitul ei, Răzvan Simion. Cântăreaţa are spectacole în București și pe Valea Prahovei, așa că va trece în 2018 pe scenă.

28 dec. 2017, 18:46
Lidia Buble şi Răzvan Simion, despărţiţi de REVELION

Răzvan Simion se va afla tot pe Valea Prahovei, dar nu lângă Lidia Buble, pentru că are de prezentat un eveniment. Cei doi se vor reuni spre dimineață, la o petrecere cu întârziere.

„De Revelion, voi cânta în București, dar voi fi plecată și prin țară, la concerte, în zona de munte. Anul acesta, voi merge la cântări în formulă nouă, cu un band live. Răzvan va avea și el câteva evenimente de prezentat, tot pe Valea Prahovei. Noi doi ne vom întâlni mai spre finalul programului. În orice caz, vom fi împreună telefonic, la cumpăna dintre ani”, a declarat Lidia Buble pentru Libertatea.

Lidia Buble şi Răzvan Simion au făcut marele anunţ. „Întâi va fi botezul şi abia apoi nunta…”

Cântăreaţa a adăugat că nu ştie dacă va mai pleca în vacanţă în primele zile din 2018:Încă nu ne-am hotărât dacă să plecăm în vacanță. Prefer ca, anul viitor, la început, să îmi petrec mai mult timp alături de familia mea, să mă relaxez și să mă odihnesc acasă, la Deva. Abia aștept să-mi facă mami mâncărurile preferate – salată boeuf, supă de tăiței și faimoasele ei prăjituri de casă”.