Lidia Fecioru, despre alimentul minune care distruge infecțiile: „Această legumă face minuni, e verificat de mine, e miraculoasă”

În această perioadă ne aflăm în plin sezon gripal, iar virozele și răceala nu ne iartă. Cu toate acestea, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne dezvăluie un leac ieftin și eficient pe care cu toții îl avem în casă.

20 nov. 2022, 10:47
Lidia Fecioru, despre alimentul minune care distruge infecțiile: „Această legumă face minuni, e verificat de mine, e miraculoasă”

Lidia Fecioru, despre alimentul minune care distruge infecțiile. În această perioadă ne aflăm în plin sezon gripal, iar virozele și răceala nu ne iartă. Cu toate acestea, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne dezvăluie un leac ieftin și eficient pe care cu siguranță  îl avem cu toții în casă.

Citește și Lidia Fecioru, reţeta celui mai puternic ceai de slăbit. Efecte miraculoase în timp scurt. Ajută şi la imunitate şi ţine departe ridurile!

Ei bine, este vorba despre ceapă, leguma minune despre care Lidia Fecioru spune că poate ajuta la scăderea temperaturii, la calmarea tusei sau la remedierea disconfortului dat de otite.

Ceapa este „ucigaşul infecţiilor”

Lidia Fecioru spune că ceapa este ”ucigașul infecțiilor” și că leacurile care conțin această legumă fac minuni.

„Ceapa vindecă foarte bine, pentru că de la ea scade temperatura, ajută dacă doare urechea, dacă tuşim foarte tare.

Practic, ceapa este ucigaşul infecţiilor, aşa i se spune.

Dacă copiii fac otită, mai ales în această periodă, luăm mijlocul din ceapă, dar nu tăiem capătul, ca să nu se desfacă, tăiem pe jumătate şi îl introducem peste noapte în ureche.

Pot face asta şi cei mari, atunci când au nevoie.

Atenţie! Bucăţica de ceapă nu trebuie să intre adânc în ureche. Sau, ca să fim mai siguri, putem da ceapa prin maşina de tocat, o punem într-o bucăţică de tifon şi apoi turnăm o picătura în ureche, prin acel tifon.

Este verificat de mine, e miraculoasă ceapa”, a explicat Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, la Antena3.ro.

Bioenergoterapeutul a mai dezvăluit un remediu cu ceapă, despre care spune că îi va ajuta cu siguranță pe cei care răcesc să scape de virus.

”Se amestecă ceapa, cu miere, o linguriţă de oţet, se pun în tifon şi se ţin la nivelul gâtului. A doua zi, rupe tusea. Practic, face minuni ceapa”, mai susţine Lidia Fecioru.

Citește și Băutura care previne chisturile și vindecă eczemele. Ce spune Lidia Fecioru despre aceasta: „Se beau 15 picături pe zi”