Lidia Fecioru, despre trăsăturile femeilor Alfa: ”Știu când să plece, nu așteaptă să fie alungate”

Lidia Fecioru a explicat, în cadrul unei emisiuni, ce sunt și ce vor de la viață femeile Alfa. Mai jos ai toate detaliile.

20 ian. 2024, 23:27
Lidia Fecioru, despre trăsăturile femeilor Alfa: ”Știu când să plece, nu așteaptă să fie alungate”

În emisiunea Adevăruri ascunse, Lidia Fecioru a vorbit despre cum se deosebesc femeile alfa și ce caracteristici au.

Citește și Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Vor fi oportunități de bani la unii, la alții nu”. Cum stăm cu norocul, dragostea, sănătatea, războaiele şi pandemiile

„Femeia Alfa știe ce vrea, face ce vrea, pleacă unde vrea, nu e independentă, este super independentă, fie că sunt singure, fie că sunt într-o relație. Într-o relație, ea întotdeauna își creează planurile ei și nu depinde de nimeni și nimic. Adică este o femeie care are clar o carieră, este înfiptă bine, cu tocurile în asfalt.

Are o anumită inteligență, una e că e inteligentă, alta e că știe ce vrea, iar alta e că-și organizează viața exact cum îi place ei și nu ține cont de părerile nimănui. Mai au o calitate: nu se compară niciodată cu alții, adică se cunosc foarte bine. Da, asta înseamnă să aibă încredere în ea, să aibă încredere în tot ce face, în tot ce spune, în toate acțiunile ei. Poate fi chiar un lider, pentru că asta este. Ăsta e felul ei de a se comporta”, a spus Lidia Fecioru, potrivit Antena3.ro.

”Nu le interesează părerea nimănui”

Printre altele, Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a mai spus că femeile alfa sunt îndrăznețe și au curajul de a spune lucrurilor pe nume.

„Femeile Alfa: Ele sunt îndrăznețe, ele îndrăznesc să fie căpetenii, îndrăznesc să spună unele lucruri cu curajul. Nu le frică că cineva o să le scoată vorbe, nu le interesează. Nu le interesează părerea nimănui și nimic.

Da, femeile Alfa mai au o chestie. Știu când să plece, nu așteaptă să fie alungate. E o chestie de demnitate. Șefii nu sunt alungați, își dau demisia, sunt sigure pe ele, ele știu întotdeauna să facă ceva să funcționeze: o prietenie, o relație, o decizie eșuată.

Înseamnă, de obicei, că investesc timp și energie. E și adevărat, decât să-ți faci o relație de care te târâi de ea și investești în ea, irosești și energie și te consumă, nu înțeleg de ce s-o ai. Mai bine stai singur decât să stai într-o relație din asta care te epuizează”, a continuat Lidia Fecioru.

„Femeile Alfa nu se victimizează, da, nu vor fi niciodată în postura de victimă.

Citește și De ce nu este bine să dai mărunțiș cerșetorilor. Lidia Fecioru: „Mai bine lasă un leu întreg”

Niciodată nu vor da vina pe nimeni că ele sunt nefericite. Niciodată nu vor da vina pe cineva cu care are o relație, că relația nu merge pentru că ea hotărăște dacă merge sau nu merge. Își conduc viața singure”, a spus Lidia Fecioru, în emisiunea Adevăruri ascunse.