Lidia Fecioru şi-a părăsit soţul în noaptea nunţii! Ce a aflat chiar atunci despre amanta acestuia

Lidia Fecioru a făcut dezvăluiri în premieră despre cum și-a părăsit soțul. În cea mai importantă zi din viaşa ei, vedeta a aflat că amanta celui care trebuia să-i devină soţ era însărcinată!

27 ian. 2021, 12:15
Lidia Fecioru şi-a părăsit soţul în noaptea nunţii! Ce a aflat chiar atunci despre amanta acestuia

Lidia Fecioru, declaraţii incredibile despre cum şi-a părăsit soţul! Vedeta a povestit că la 18 ani s-a măritat pentru prima dată, iar la 19 ani a născut primul copil, un băiat. Relaţia s-a terminat la o lună după căsătorie, când era însărcinată!

Lidia Fecioru şi-a părăsit soţul

Lidia Fecioru a aflat că soşul avea o amantă. „Prima mea relaţie s-a terminat la o lună după căsătorie! Am plecat în noaptea nunţii acasă. Ne-a despărţit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine. A venit şi mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să ştiu că vor avea un copil. Eu nu sunt zgârcită şi i l-am dat”, a dezvăluit Lidia Fecioru la Antena Stars.

Lidia Fecioru a dezvăluit care este leacul care previne toate bolile. Se amestecă o singură dată

Lidia Fecioru este cunoscută în România ca energo-terapeut. A fost căsătorită de trei ori şi spune că au schimbat-o în aşa fel încât nu a mai droit să audă de aşa ceva.

Lidia Fecioru despre bolile aduse de tristeţe: „Lipsa bucuriei duce la diabet”

„Iubirea ţine foarte puţin, restul vieţii de familie ţine de compromisuri şi de interese. Cine spune că după ani de căsnicie se iubesc ca la început, minte. Ar crede doar 5% din aceste poveşti”, a mai spus Lidia Fecioru.


loading...
Partenerii noștri