Lidia Fecioru, soluția de cum să faci petele albe să dispară de pe piele: „Pentru vitiligo nu prea există tratament, dar ne putem ajuta foarte mult cu o rețetă care este foarte interesantă”

Lidia Fecioru a explicat care e soluția prin care poți să scapi de petele albe de pe piele, în caz că te confrunți cu vitiligo.

31 oct. 2023, 09:08
Lidia Fecioru, soluția de cum să faci petele albe să dispară de pe piele: „Pentru vitiligo nu prea există tratament, dar ne putem ajuta foarte mult cu o rețetă care este foarte interesantă”

Lidia Fecioru a dezvăluit o rețetă extrem de benefică pentru persoanele care se confruntă cu vitiligo, petele albe de pe piele. E o problemă care nu are tratament prin care petele să dispară complet, însă bioenergoterapeutul a spus, la Adevăruri Ascunse de la Antena 3, că există, totuși, o soluție prin care petele pot fi atenuate.

„Pentru vitiligo nu prea există tratament, dar ne putem ajuta foarte mult cu o rețetă care este foarte interesantă. Luăm două nuci uscate și le punem pe jar, le lăsăm să ardă până se fac ca un cărbune. După aceea, le lăsăm să se răcească și le zdrobim până se fac pulbere. Peste această pulbere adăugăm câteva picături de ulei de măsline și amestecăm până obținem un amestec asemănător cu o cremă subțire. Folosim acest amestec pentru a ne unge pe zonele de piele care ne deranjează”, a spus Lidia Fecioru pentru persoanele care suferă de vitiligo.

Citește și Rețeta de varză murată a lui Radu Anton Roman. Secretele dezvăluite de bucătar pentru un gust nemaipomenit

Lidia Fecioru a vorbit și despre obiceiurile românilor dimineața, care nu are beneficii deloc pentru sănătate. E vorba despre îndulcirea cafelei cu miere, zahăr brun sau îndulcitori, lucru strict interzis.

„Toți medicii spun: nu puneți mierea în ceaiul fierbinte, nu îndulciți cafeaua cu miere, pentru că nu are nicio valoare, trendul… problema este că ne îmbolnăvește. Toată lumea mănâncă zahăr brun. Ce înseamnă zahărul brun? Zahăr necurățat. Nu mai bine îl luăm pe ăsta curățat? Că nu mănânc cantitatea pe care aș putea să o mănânc, mănânc mai puțin, asta e cu totul altceva.”, spune Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Citește și Alimentul minune care protejează ficatul și creierul. Lidia Fecioru îl consideră indispensabil: „Avem nevoie de el”

Mulți tineri ajung să aibă probleme grave de sănătate și chiar să facă diabet la 30-35 de ani din cauza alimentației.

„Uite așa, sunt foarte mulți tineri care ajung la 30-35 de ani și fac diabet, pentru că e mâncare negătită. Au murit copii din cauza hranei vegane. Eu nu înțeleg chestia asta, spălarea pe creier de a fi în trend, nu trebuie, fii ca tine, nu te uita în jur, fă ce simți nu, nu trebuie să mănânci ce e în trend. Noi avem nevoie de proteină, cum ar fi slănina, avem nevoie de ea pentru creier și ficat ca de aur. Noi nu, noi nu mâncăm gras.”, ne-a mai declarat Lidia Fecioru.