Lidl a montat sisteme antifurt pe pachetele cu cârnați de Pleșcoi. Un produs adorat de milioane de români în oferta Lidl de luni, 5 februarie

După ce a montat sisteme antifurt pe pachete de carne de vită în Bucureşti deoarece pachetele dispăreau de la raft fără a fi plătite, iată că măsura se repetă. Un alt produs introdus recent este astfel protejat. Este vorba despre cârnații de Pleșcoi.

04 feb. 2024, 13:55
Lidl a montat sisteme antifurt pe pachetele cu cârnați de Pleșcoi. Un produs adorat de milioane de români în oferta Lidl de luni, 5 februarie

Pe modelul caşcavalului închis în cutii de siguranţă şi al salamului de Sibiu cu sistem antifurt din marile supermarketuri, Lidl recurge la acest tip de măsuri antifurt. Pachete cu carnați de Pleșcoi au primit sisteme antifurt în magazinele Lidl. Un client a fotografiat astfel de produse si a postate imaginea pe Facebook.

După caşcavalul închis în cutii de siguranţă şi salamul de Sibiu cu sistem antifurt din marile supermarketuri, iată că şi Lidl recurge la acest gest.

Lidl a pregătit noi oferte pentru clienți. Pe rafturile renumitului supermarket se vor găsi de luni, 5 februarie 2024, noi produse cu prețuri mai mici decât de obicei. De asemenea, în perioada 5 – 11 februarie este săptămâna italiană la Lidl. Anumite alimente au stocuri limitate, așa că trebuie să profitați de costul lor mai scăzut.

Citește și: Cafeaua, prieten sau dusman? Iata beneficiile si riscurile consumului de cafea

De luni, în magazinele Lidl găsiți spată de porc, de 100 de grame, cu o reducere de 21%. Adică, în loc de 2,29 lei 100 de grame, costă 1,79 lei. O friptură din spată de porc merge bine cu un vin roșu. Iar la Lidl o sticlă de vin roșu de la Puglia, care costă 14,99 lei.

Dacă nu vreți porc,  Lidl are în ofertă caserole de pulpe de pui, la un preț de 2,39 lei per 100 de grame.

La reducere este și iaurtul. O cutie de iaurt natural de la Pilos, de 1 kilogram, costă 5, 99 lei în loc de 6, 99 lei, prețul inițial.

Oferta Lidl cuprinde și hrană pentru animale. O pungă de hrană uscată pentru câini, de la Bosquito, de 10 kilograme, are o reducere de 28% și costă de luni 26 de lei.