Lidl anunţă premii pentru capriciile tale şi răsfățurile familiei. Un bon de cumpărături te înscrie la concurs

Este un nou început de săptămână, iar magazinele Lidl au fost actualizate cu noi produse, inclusiv din categoriile electronice și gadgeturi.

16 ian. 2023, 22:45
Lidl anunţă premii pentru capriciile tale şi răsfățurile familiei. Un bon de cumpărături te înscrie la concurs
Țeapa Lidl de care ar trebui să te ferești!

LIDL Romania ii anunta in mod oficial pe clientii din toata tara in legatura cu ceea ce le da gratis in momentul de fata daca aleg sa ii cumpere produsele din magazine, iar dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre o noua promotie foarte interesanta care are in centru produse bio pe care le vinde compania.

LIDL Romania le cere clientilor romani sa se uite la cel mai recent episod al serialului Chef de Bio, sa descopere care este ingredientul secret, sa cumpere produse in valoare de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele sale, inclusiv unul bio, iar apoi sa completeze un formular pentru a se inscrie in aceasta campanie speciala.

Cum te fac marile lanțuri de magazine să cheltuiești mai mulți bani. Trucul folosit de Lidl, Kaufland, Auchan și alte supermarketuri

Conform informatiilor pe care LIDL le are pe website-ul sau, premiile care sunt oferite pentru clientii din Romania sunt o placa de sare Himalaya ELECTROLUX, dar si 10 vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, astfel ca vorbim despre premii foarte interesante despre care ar trebui sa stie foarte multa lume.

LIDL are mai multe promotii de acest gen in ultima perioada, astfel ca daca sunteti interesati de ele, ar fi bine sa va uitati cu mare atentie la tot ceea ce se intampla pentru a profita de ele inainte sa dispara in totalitate din cadrul magazinelor sale, mai ales ca sunt multe premii extrem de interesante oferite.

Așa înşală Lidl clienţii. Un fost angajat dezvăluie secretele popularului lanţ de supermarketuri 

CONCURS! Premii pentru capriciile tale și răsfățurile familiei. Înscrie aici un bon de minimum 70 de lei pe care ai cel puțin un produs BIO și spune-ne care este ingredientul secret din noul episod #ChefDeBIO. Poți câștiga vouchere de cumpărături Lidl sau premii Electrolux! 1x placa de sare Himalaya ELECTROLUX si 10x vouchere LIDL 100 lei.

Lidl 16 – 22 ianuarie: Produsele care se află în oferta săptămânii

Este un nou început de săptămână, iar magazinele Lidl au fost actualizate cu noi produse, inclusiv din categoriile electronice și gadgeturi. Vă prezentăm dispozitivele care ni se par utile.

O lanternă Parkside, cu acumulator și dock pentru birou, este disponibilă la prețul de 100 de lei. Dispozitivul oferă o intensitate maximă a fluxului luminos de 850 de lumeni. Lanterna beneficiază de rezistență la praf și apă (IP54).

Tot sub marca Parkside este disponibil un cărucior pliabil pentru transportul de marfă sau alte obiecte grele. Dispozitivul are o suprafață de așezare de 23 x 25 cm și dimensiunile, pliat, de 48 x 25 x 11 cm. Căruciorul costă aproape 80 de lei și poate transporta o greutate maximă de 50 de kg.

Un distrugător de documente, marca United Office, va putea fi achiziționat la prețul de 80 de lei. Aparatul poate tăia până la șase coli A4 simultan și poate fi folosit pentru coșuri cu diametru de 28-42 cm.

Util acasă, dar și la birou, poate fi prelungitorul SilverCrest cu opt prize care va fi disponibil la Lidl la prețul de 70 de lei. Dispozitivul are cablu de alimentare cu lungime de 3 metri și buton On/Off.

Tot începând de joi, în magazinele companiei vor putea fi găsite alte două produse interesante: un mouse wireless pentru laptopuri și un prelungitor de tip cub.