Lidl fură startul înainte de Paşte 2023. Produse cu preţuri excelente la raft de luni. Program magazine Lidl de Paşte 2023

Lidl pune la vânzare noi produse pentru români. Se pot achiziţiona începând de săptămâna viitoare, luni, 3 aprilie 2023. Acestea nu au prețuri ridicate și sunt ideale pentru persoanele care au o locuință la curte. Cu ajutorul lor se va putea crea un decor de vis.

01 apr. 2023, 20:57
Lidl fură startul înainte de Paşte 2023. Produse cu preţuri excelente la raft de luni. Program magazine Lidl de Paşte 2023

Au mai rămas doar două săptămâni până la Paște, dar Lidl deja a pregătit surprize uriașe clienților săi. În luna aprilie, românii vor putea putea găsi în celebrul supermarket produse la preţuri bune.

Sunt produse pentru curte, la prețuri avantajoase pe Lidl, de luni, 3 aprilie 2023. Supermarketul a postat, deja, pe site-ul oficial produsele care se vor aduce în magazine de săptămâna viitoare și, astfel, se vor putea achiziționa fizic, dar pot fi obținute și printr-o comandă online. Unele dintre ele sunt potrivite pentru o zi de relaxare sau de bronz, scrie fanatik.ro

Concret, de luni, 3 aprilie 2023, poți cumpăra de la Lidl un șezlong pliabil, din aluminiu, cu parasolar. Acesta dispune, printre altele, și de o pernă detașabilă și buzunar practic cu plasă, conform descrierii care apare pe site-ul lidl.ro. Prețul este de 400 de lei.

Promoţie Lidl la produse de post. Oferta cuprinde o varietate de produse la preţuri derizorii, timp de o săptămână
Cei care vor dori să-și lumineze curtea sau grădina din fața casei vor putea cumpăra o lampă led solară, care este disponibilă în două variante, mică și mare. Cea mică valorează 30 de lei, iar cea mare 40 de lei. Dacă nu sunt o opțiune, le poți înlocui cu o instalație solară, ce se amenajează de jur împrejurul locuinței. Prețul este de 70 de lei.

De asemenea, cei care vor să se protejeze de soare, dar și să se bucure, în același timp, de razele lui, au posibilitatea să mai cumpere și o umbrelă de soare, la prețul de 249 lei, care va veni numai bine lângă șezlongul pliabil, din aluminiu, cu parasolar.

Românii care-și iubesc grădina și vor să se bucure de vremea bună sau de o cafea, admirând florile, pot cumpăra un set mobilier, cu scaune și măsuță, unde pot sta și se relaxa din plin. Nu înainte, însă, de a arunca un ochi și peste ghivecele cu 3 compartimente sau peste lampioanele solare, tot de pe lidl.ro

Ce produs adorat de români a introdus Lidl de 1 aprilie, pe rafturi
Pe lângă cele enumerate, de sâmbătă, 1 aprilie, pe rafturile supermarketurilor Lidl se găsește un produs alimentar adorat de români. Este semipreparat și congelat. Nu este recomandat celor care respectă postul Paștelui, deoarece este compus din ou și carne.

Mai exact, de acum încolo se vor afla pe rafturile de la Lidl și șnițele din piept de pui. La începutul acestei luni prețul este unul foarte mic, de 2, 99 lei. Astfel, poți achiziționa mai multe porții, cu care îi poți surprinde pe cei dragi la prânz sau cină.

Paşte 2023. Cât costă carnea de miel în 2023? Preţurile de la fermieri vs Lidl, Kaufland, Carrefour, Profi, Cora
Lidl este unul dintre cele mai renumite supermarketuri din România, dar și din lume, deoarece este prezent în mai multe țări din Europa, dar și restul continentelor. Lidl fost înființat în 1973, în Germania, iar în România s-a lansat în 2011, înlocuind lanțul comercial ”Plus”.

Cinci dispozitive LED solare interesante, disponibile la Lidl începând de luni
Lidl va oferi, începând de luni, 3 aprilie, cinci dispozitive pentru iluminat solare, sub marca proprie Livarno Home. Iată care sunt acestea:

O lampă LED solară pentru exterior, în formă de glob (cu diametru de 15 cm), va fi disponibilă la prețul de 30 de lei. Dispozitivul, cu înălțime de 44 cm, beneficiază de rezistență la murdărie și apă (certificare IP44). Va fi disponibil și un model mai mare (înălțime de 51 cm și glob cu diametru de 20 cm), la prețul de 40 de lei.

Totodată, o instalație solară cu 100 de LED-uri va fi disponibilă cu lămpi în diferite variante. Dispozitivul, pentru exterior, are o lungime totală de 3,8 metri și rating IP44. Instalația va costa 70 de lei, scrie go4it.ro.

Un set de cinci lămpi solare de tip torță va putea fi cumpărat la prețul de 35 de lei. Dispozitivele au autonomie maximă de 8 ore.

Lidl va vinde și un lampion solar, la prețul de 12 lei bucata. Dispozitivul, cu dimensiunile de 7 x 9 cm, va avea o autonomie maximă de 8 ore cu acumulatorul încărcat complet. Deși globul lui pare să fie realizat din hârtie, lampionul este rezistent la apă.

Alături de dispozitivele de iluminat solare, Lidl va oferi și alte produse pentru grădină, precum mobilier sau un aparat de curățare cu presiune.

Hotararea LIDL Romania de ULTIMA ORA pentru TOATE Magazinele Romaniei

LIDL Romania a publicat in mod oficial o hotarare care vizeaza toti clientii sai din Romania in momentul de fata, iar asta deoarece pentru toate magazinele in care putem merge pentru a face cumparaturi, a fost luata o hotarare de ultima ora care ne aduce in imediata atentie faptul ca locatiile vor fi inchise de Paste 2023.

LIDL Romania a anuntat in mod oficial faptul ca pe 16 si 17 aprilie magazinele sale din toata Romania vor fi inchise, adica in prima si a doua zi de Paste 2023 angajatii vor avea zile libere, urmand ca activitatea sa revina la normal incepand cu data de 18 aprilie, a treia zi de Paste, asa ca e bine sa stiti despre limitarea aceasta pe care o impune compania.

Programul Magazinelor LIDL Romania pentru Paste 2023
LIDL Romania va avea magazinele deschise in ziua de 15 aprilie, insa cel mai probabil vorbim despre un program limitat in care vom putea merge pentru a cumpara orice ne intereseaza, iar asta pentru ca vorbim totusi despre ajunul Pastelui, iar multa lume va dori sa aiba liber in acea dupa-amiaza, asa ca e bine sa va ganditi si la asta.

Programul magazinelor LIDL de Paste 2023 nu este cu mult diferit fata de ceea ce am vazut in anii anteriori, iar asta pentru ca si atunci a fost luata decizia de a se inchide locatiile in primele doua zile ale sarbatorii atat de importante, activitatea fiind rezumata in cea de-a treia zi, astfel ca de atunci totul revine la normal.

LIDL nu este singurul lant de hypermarket-uri de la care vedem decizii de acest gen, iar asta pentru ca si altele s-au gandit sa isi desfasoare intr-un mod similar activitatea, astfel ca e foarte bine sa stiti din timp ceea ce urmeaza sa se intample in magazinele in care doriti sa mergeti pentru a va face cumparaturile.

Paște fericit! Pe 16 și 17 aprilie, magazinele Lidl vor fi închise, astfel încât echipa noastră să petreacă sărbătorile pascale acasă, așa cum se cuvine. Magazinele Lidl vor fi din nou deschise începând cu 18 aprilie.