Lidl, oferta de nerefuzat din această săptămână. Va fi bătaie pe produsul pe care toată lumea îl are în casă

Gadgeturi în oferta LIDL de săptămâna viitoare: distrugător de documente, mouse wireles și prelungitoare

15 ian. 2023, 21:24
Lidl, oferta de nerefuzat din această săptămână. Va fi bătaie pe produsul pe care toată lumea îl are în casă

Lidl va vinde săptămâna viitoare mai multe produse pentru birou, sub marca proprie SilverCrest. Două dintre aceste produse ne-au atras atenția. Un mouse wireless pentru laptop va putea fi achiziționat la prețul de 35 de lei. Dispozitivul funcționează cu baterie (inclusă în pachet) și are cinci butoane. Unul dintre acestea permite schimbarea rezoluției senzorului optic (nivelul DPI). Mouse-ul se conectează la PC-uri prin intermediul unui receiver wireless de 2.4 GHz.

Atenţie când faci cumpărături la Lidl, Kaufland sau Carrefour: ce trebuie să citeşti pe etichete, chiar dacă sunt litere foarte mici

Este momentul pentru o nouă ediție din seria „Gadgets în oferta LIDL de săptămâna viitoare„, serial care a ajuns la episodul 26 în care aruncăm o privire asupra catalogului din perioada 16.01 – 22.01.2023, atunci când îndrăgitul comerciant va aduce la rafturi lucruri interesante. Pe noi ne interesează în special gadget-urile și electronicele, iar în acest pliant avem puține din această categorie, dar unele interesante.

Tu îl poți răsfoi în format digital de aici, iar mai jos găsești câteva produse vedetă plus liste cu produsele care ne-au atras atenția.

Distrugător documente

La prețul de doar 79.99 lei vei găsi începând de joi, 19 ianuarie, acest distrugător de documente United Office, ce are capacitate de tăiere până la 6 coli A4 simultan. Este bun pentru coșuri de 28-42 cm, iar un asemenea dispozitiv este ideal dacă lucrezi cu documente importante și nu vrei ca datele tale să ajungă pe mâini rele. Mă gândesc aici la adrese, numere de telefon, semnături și lista poate continua. Are și 3 ani garanție.

Prelungitoare

Util poate fi în orice birou și prelungitorul de tip cub pe care îl va vinde Lidl. Dispozitivul are patru prize și două porturi USB-A. Cablul de alimentare are lungime decentă, de 1,5 metri.

De asemenea, tot de joi, 19 ianuarie, vei avea la rafturi două tipuri de prelungitoare. Primul este acest clasic, model Silvercrest cu preț de 69.99 lei, 8 intrări, buton on/off, 3 ani garanție și cablu de alimentare de 3 metri. Al doilea tip de prelungitor pe care îl poți achiziționa este cel de tip cub, la 64.99 lei, ideal de pus sub birou, ce vine cu 4 intrări, cablu de 1.5 metri și are și 2x USB-uri.

Bonus: un alt produs interesant pe care îl găsești la LIDL săptămâna viitoare este acest mouse wireless de la Silvercrest, pe care vei plăti doar 34.99 lei. Este un model compact, bun pentru călătorii și îmi surâde ideea a 3 ani de garanție.

LIDL România face anunţul mult aşteptat de români. Schimbări majore în lanţul de hipermarketuri începând de săptămâna viitoare

Din 16 ianuarie:

  • Ciocan rotopercutor – 349 lei
  • Lanternă – 99.99 lei
  • Trusă filiere și tarozi – 74.99 lei
  • Pânze fierăstrău pendular – 19.99 lei
  • Cărucior pliabil transport marfă – 79.99 lei
  • Fierăstrău multifuncțional – 54.99 lei

Din 19 ianuarie

:

  • Distrugător documente – 79.99 lei
  • Prelungitor – 69.99 lei
  • Prelungitor cub – 64.99 lei
  • Mouse wireless – 34.99 lei