Lidl vinde trei produse ideale pentru sărbătorile de iarnă. Dispozitivele pot fi cumpărate la super-prețuri

Magazinele Lidl au început să lanseze reducerile specifice sărbătorilor de iarnă. Săptămâna aceasta, retailerul vine cu o ofertă specială.

05 dec. 2023, 08:44
Lidl vinde trei produse ideale pentru sărbătorile de iarnă. Dispozitivele pot fi cumpărate la super-prețuri
Oferta Lidl pentru sărbătorile de iarnă

Lidl a scos la vânzare numeroase gadget-uri, iar prețurile sunt reduse. Cei care sunt interesați de astfel de produse, care îți pot face viața mai ușoară, trebuie să dea o fugă până la hypermarket-ul german.

Citește și: Studiu: Ce cadouri vor cumpăra românii de Crăciun 2023. Bunicii sunt ţinta cadourilor din partea Generaţiei Z

Lidl le face cadou clienților săi, chiar înainte de Moș Nicolae, gadget-uri utile, la prețuri avantajoase.

Gadget-urile de la Lidl care îți fac viața ușoară

În oferta din această săptămână (04.12.23 – 10.12.23), retailerul pune la bătaie mai multe dispozitive. Iată câteva dintre acestea.

Aparat de vidat

Lidl pune la vânzare două tipuri de aparate de vidat, unul de bază și unul premium. În cazul primului, costul este de doar 99 de lei. Aparatul vine la pachet cu garnitură de rezervă, rolă de folie de trei metri, două furtunuri de vidare și trei adaptoare pentru supapa de vid.

Aparatul are funcție Soft pentru alimente sensibile și Wet pentru alimente umede. Consumul este de 125W.

În ceea ce privește aparatul Premium, acesta costă 169 de lei și are integrat și un dispozitiv pentru tăiat folia pentru pregătirea mai ușoară a pungilor. Mai mult, suprafața acestuia este din oțel inoxidabil, iar consumul este de 160W.

Citește și: Cât costă un porc de Crăciun. Peste un milion de animale sacrificate pentru consum în România

Ceas cu termometru cu proiecție

Cel de-al doilea gadget pe care retailerul îl pune la dispoziție clienților este ceasul cu termometru cu proiecție. Acesta este disponibil la prețul de 79,99 lei. Ceasul are capacitatea de a proiecta pe perete sau tavan ora, orele de deșteptare sau temperatura camerei. Mai mult, aparatul beneficiază de 4 direcții de proiectare reglabile (90/ 180/ 270/ 360 grade).

Instalație luminoasă pentru bradul de Crăciun

Pentru că nu mai este mult până la sărbătorile de iarnă, Lidl aduce mai multe seturi de instalații luminoase pentru bradul de Crăciun. Instalațiile sunt disponibile în mai multe mărimi: 20 LED, 180 LED și 200 LED, fiecare beneficiind de un cablu de alimentare de 10 m. Prețul acestora variază, fiind cuprins între 14,99 – 49,99 lei.

Instalațiile au 8 efecte luminoase: patru efecte de flacără, două efecte de variere a intensității, un efect de mixare și o lumină constantă, dar și un temporizator de șase ore cu repetare zilnică.

Pe lângă decorațiunile clasice de Crăciun, Lidl vine și cu o ofertă generoasă în materie de dulciuri, într-o ediție specială pentru sărbători. O figură de ren, cu ciocolată, costă 54,99 lei. Clienții pot găsi globuri din sticlă cu 9,99 lei setul, globuri de plastic cu 19,99 lei stul, stickere decorative de sărbători la 4,99 lei și seturi de globuri în diferite forme la 39,99 lei.