Lidl vine cu noi oferte bombă pentru clienţii săi. Produsele pentru care se vor bate toţi românii sunt deja pe rafturile magazinelor din toată ţara

Aşa cu ne-a obişnuit, Lidl vine cu noi oferte bombă pentru clienţii săi. Produsele pentru care se vor bate toţi românii sunt deja pe rafturile magazinelor din toată ţara.

30 nov. 2021, 17:05
Lidl vine cu noi oferte bombă pentru clienţii săi. Produsele pentru care se vor bate toţi românii sunt deja pe rafturile magazinelor din toată ţara
Lidl vine cu noi oferte bombă pentru clienţii săi. Produsele pentru care se vor bate toţi românii sunt deja pe rafturile magazinelor din toată ţara

Lidl vine cu noi oferte bombă pentru clienţii săi. Gadgeturile pentru îngrijire personală şi jucăriile cu telecomandă pentru cei mici sunt produsele care nu vor apuca să stea prea mult pe rafturile magazinelor.

Lidl vine cu noi oferte bombă pentru clienţii săi

În săptămâna 29 noiembrie-5 decembrie, retailerul german pune la bătaie o gamă largă de produse care pot fi daruri minunate pentru cei dragi.

Citeşte şi Lidl sărbătoreşte româneşte de 1 decembrie. Produse speciale în toate magazinele din ţară. Ce vor găsi românii la rafturi de Ziua Naţională

Noile produse Lidl se află deja pe rafturile magazinelor din toată ţara. Pentru cei mici, părinţii pot cumpăra deja cadourile de Moş Nicolae.  La Lidl există trei variante gata asamblate în dreptul mașinilor pentru copii: Acter, X-Formater și Vispon. Diferențele între ele sunt la nivel de design și la nivelul capacităților. Acter are o funcție de „manevră Tumbling Flip”, rezistență la răsturnare și roată pentru cascadorii la 90 de grade.

Varianta X-Formater permite manevra ‘Flip’ care face în așa fel încât să se miște pe ambele părți și chiar să se răstoarne. De asemenea, aceasta are și anvelope de cauciuc foarte moi și poate să depășească multe obstacole.

Vispon este o mașină cu suspensii, anvelope din cauciuc și caroserie rezistentă la șocuri. Eechipa aceasta are protecție împotriva lovirii în față și în spate. Toate cele trei modele enumerate costă 79.99 de lei și sunt echilibrate în raportul preț – calitate. Acestea cu siguranță vor fi cadoul perfect pentru micuții care adoră să se joace cu mașinuțele.

De asemenea, în toate magazinele Lidl au apărut cunoscutele bucării de lemn. Acestea pot fi cumpărate cu 279 lei si sunt un cadou minunat pentru cei mici.

Adulţii pot primi în dar diferite gadgeturi pentru îngrijire personală. Acestea sunt deja pe rafturile magazinelor şi abia aşteaptă să fie dăruite de Crăciun sau de Moş Nicolae.

Citeşte şi LIDL, surpriză totală pentru cei mici. Adu-i copilului tău de Sărbători un magazin LIDL de jucarie, acasă, la un preț de infim!

Programul magazinelor de 1 decembrie

Anul acesta, majoritatea lanţurilor de magazine nu îşi vor modifica programul de funcţionare.  Marile magazine vor funcționa după programul normal, între orele 7-21, în funcție de fiecare lanț de supermarket în parte.

Program Mega Image  1 decembrie 2021. Magazinele Mega Image rămân deschise în timpul minivacanței de 1 decembrie, de la ora 7 la ora 21.00. Programul poate să difere în funcție de magazin.

Program Kaufland 1 decembrie 2021. Kaufland va avea același program şi pe 1 decembrie: între 7.30 și 21.00.

Program Lidl  1 decembrie 2021. Magazinele Lidl vor fi deschise în intervalul orar 7-21.00.

Program Auchan 1 decembrie 2021. Şi magazinele Auchan vor fi deschise între orele 8 și 21.00.

Program Carrefour 1 decembrie 2021. Nici programul magazinelor Carrefour nu va suferi modificări de Ziua Naţională a României. Acestea vor fi deschise de la 7.30 la 21.00.