Lift căzut în gol la spitalul judeţean din Craiova. Mai multe persoane au fost rănite

Incident în spitalul de urgenţă din Craiova. Mai multe persoane au fost rănite după ce liftul în care se aflau a căzut în gol. 

26 oct. 2018, 17:47
Lift căzut în gol la spitalul judeţean din Craiova. Mai multe persoane au fost rănite

Un lift al Spitalului Județean de Urgență Craiova a căzut în gol, vineri seara,  persoanele aflate în interior suferind leziuni la nivelul spatelui. Un inspector de muncă a ajuns la fața locului pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile, ancheta fiind în derulare.

Potrivit inspectorului șef al ITM Dolj, Cătălin Mohora, liftul a căzut în gol două etaje, persoanele aflate în el fiind acum în afara oricărui pericol, scrie realitateadecraiova.net.

„Un lift de persoane, din acela mic, a căzut în gol de la etajul nouă la etajul șapte. S-a oprit la etajul șapte după care a coborât, din punct de vedere tehnic, în stare normală. Din cauza acestui incident liftul a fost blocat. Conducerea spitalului a luat această decizie înainte să ajungă un inspector acolo. Se vor face verificări în acest caz. Legat de victime, au fost trei persoane care au acuzat ceav dureri de spate, dar nu sunt în stare gravă”, a declarat Mohora.