Liftieră condamnată la închisoare pentru trafic de influenţă. Femeia a strâns mii de euro de la bolnavi

O liftieră care lucra la Spitalul Judeţean Suceava a fost condamnată la închisoare pentru că le cerea bani bolnavilor pe care îi transporta cu liftul. În schimb, femeia le promitea că va interveni la diversi medici să-i ajute.

25 ian. 2017, 07:46
Liftieră condamnată la închisoare pentru trafic de influenţă. Femeia a strâns mii de euro de la bolnavi

Liftiera de la Spitalul Județean Suceava a fost condamnată la trei ani și opt luni de închisoare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de trafic de influență.

Anchetatorii spun că femeia le promitea oamenilor că reuşeşte să îi interneze fără ca aceştia să suporte cheltuieli sau le spunea că le poate facilita dosarele de pensionare pe caz de boală. Infracţiunile s-au desfăşurat pe o perioadă de şapte ani, timp în care femeia a încasat mii de euro de la oamenii creduli.

Tribunalul Suceava a mai dispus confiscarea a 1.500 de euro și a 9.250 de lei de la aceasta și menține măsura sechestrului asigurator asupra sumei de 500 de euro, ridicată de organele de urmărire penală la data de 11 august 2015, cu ocazie efectuării percheziției domiciliare la locuința inculpatei. De asemenea, se menține măsura asiguratorie a sechestrului asupra apartamentului liftierei, cu suprafață de 53,58 metri pătrați, situat în Suceava, cu valoarea de impozitare de 146.722 de lei, proprietatea acesteia și a soțului sau până la concurența sumei de 1.000 de euro și 9.250 de lei. Decizia magistraților suceveni nu este definitivă și poate fi contestată prin apel în termen de 10 zile de la comunicare, scrie obiectivdesuceava.ro.

Femeia lucra ca liftieră la Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” şi avea ca atribuţii principale principale transportarea salariaților din secțiile spitalului, bolnavii internați în vederea desfășurării actului medical, însoțirea permanentă a cabinei liftului, întreținerea cabinei în stare de curățenie.

Citeşte şi Dosar penal pentru abuz în serviciu la un centru de boli psihice din Vâlcea, după apariţia unor imagini cu oameni legaţi de paturi

 

loading...
Partenerii noștri