LIGA 1. Tamaş şi-a dat al doilea autogol în patru etape, CFR Cluj a spulberat Voluntariul. Rezultatele zilei şi clasamentul

LIGA 1. În primele meciuri ale etapei a 9-a din Liga 1, Academica Clinceni - Astra Giurgiu 1-1 şi CFR Cluj - FC Voluntari, cu sublinierea că ardelenii au deschis scorul în minutul 2, iar din minutul 28 au jucat cu doi oameni în plus.

13 sept. 2019, 19:37

LIGA 1. CFR Cluj a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Itu ‘2, Hoban ’35, Costache ’36 şi Omrani ’51, ’67.

În minutele 12 şi 28, de la oaspeţi au fost eliminaţi Rodriguez şi Simonovski. Pe final, din minutul 88, şi CFR Cluj a jucat în inferioritate numerică, Pereira neputând continua. Dan Petrescu nu a stat pe banca echipei clujene, fiind suspendat.

În primul meci al etapei, Academica Clinceni a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Astra Giurgiu. Au înscris Tamaş ’32 (autogol) pentru gazde şi Popescu ‘45+2 (autogol) pentru oaspeţi. Pentru Tamaş este al doilea augolo pe care şi- marchează în numai patru etape, de când s-a transferat la Astra.

Clasament: