LIGA CAMPIONILOR. Dinamo Zagreb, calificare dramatică. Meci cu şase goluri şi două penalty-uri ratate VIDEO

Dinamo Zagreb a obţinut calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, cu scorul general de 4-4, graţie celor trei goluri marcate în deplasarea de la Molde, scor final 3-3. În tur, la Zagreb, rezultatul fusese 1-1.

04 aug. 2015, 19:44
LIGA CAMPIONILOR. Dinamo Zagreb, calificare dramatică. Meci cu şase goluri şi două penalty-uri ratate VIDEO

Meci de infarct în Norvegia, la Molde, poate cel mai spectaculos al acestui debut de sezon al cupelor europene. Dinamo Zagreb şi Molde încheiaseră 1-1 în Croaţia, iar returul a început furtunos. Gazdele au beneficiat de un penalty încă din minutul 8, dar Ola Kamara a ratat, trimiţând peste poartă.

A urmat un iureş al croaţilor, care au marcat de trei ori într-un interval de numai cinci minute, prin Pjaca (min. 17), Ademi (min. 20) şi Rog (min. 22) şi calificarea lui Dinamo Zagreb în play-off-ul Ligii Campionilor părea rezolvată. Finalul de repriză a relansat însă disputa. Mai întâi Molde a redus din diferenţă, în minutul 43, iar în minutul 45+2 a mai beneficiat de un penalty. Şi de această dată execuţia a fost însă ratată, portarul Eduardo intuind unde va şuta Singh.

Citeşte şi PARTIZAN-STEAUA LIGA CAMPIONILOR. Căpitanul Stelei anunţă: E meciul sezonului, toţi ne dorim calificarea

Repriza secundă le-a aparţinut norvegienilor, care au marcat, în sfârşit, din lovitură de la 11 metri, prin Elyounoussi, în minutul 52, iar scorul devenea 3-2 pentru Dinamo. Apoi a fost eliminat Forren, tot de la Molde, în minutul 72, pentru al doilea galben, iar Ola Kamara a egalat situaţia de pe tabelă, în minutul 75, scorul devenind 3-3. Pentru calificare, Molde trebuia să mai marcheze o dată, însă tabela a rămas neschimbată până la fluierul final.