LIGA CAMPIONILOR. Gazdele au obţinut victorii pe linie, Memphis Depay a fost vedeta serii

LIGA CAMPIONILOR a programat marţi primele cinci partide din manşa tur a play-off-ului. În total s-au marcat zece goluri, doar două dintre ele de către oaspeţi. Memphis Depay, jucătorul lui Manchester United a dat două goluri şi o pasă de gol în meciul pe care echipa sa l-a câştigat cu 3-1 în faţa lui FC Bruges.

18 aug. 2015, 20:48
LIGA CAMPIONILOR. Gazdele au obţinut victorii pe linie, Memphis Depay a fost vedeta serii

Liga Campionilor a ajuns în faza premergătoare grupelor. Miza uriaşă şi-a pus amprenta pe meciurile programate marţi seara, calificarea rămânând deschisă oricărui rezultat în urma celor cinci jocuri.

Derby-ul zilei s-a jucat la Roma, între Lazio şi Bayer Leverkusen, italienii câştigând cu 1-0 printr-un gol marcat de Balde Keita, în minutul 77. Pe Old Trafford, Manchester United a câştigat cu 3-1 în faţa lui FC Bruges, aceasta fiind cea mai mare diferenţă de scor a serii. „Diavolii”, reveniţi în Liga Campionilor după 497 de zile s-au trezit conduşi din minutul 7, când Michael Carrick şi-a trimis balonul în poarta proprie. Olandezul Memphis Depay (21 ani), adus vara aceasta de la PSV Eindhoven, a reuşit apoi „dubla”, până la pauză şi a întors rezultatul, 2-1. Primul gol a fost o adevărată capodoperă, reuşită la capătul unei acţiuni individuale. Scorul final, 3-1, a fost stabilit de un belgian de la United, Fellaini, reuşita fiind din pasa lui Memphis Depay.

Într-un alt meci, BATE Borisov – Partizan Belgrad 1-0, sârbii evoluând cu un om mai puţin din finalul primei reprize.

Rezultate Liga Campionilor:

FC Astana – APOEL Nicosia 1-0

BATE Borisov – Partizan Belgrad 1-0

Lazio – Bayer Leverkusen 1-0

Manchester United – FC Bruges 3-1

Sporting Lisabona – ŢSKA Moscova 2-1