Liga Campionilor începe! Cele mai bune cote pentru câştigătoarea de anul acesta. Real Madrid are prima şansă

Faza grupelor Ligii Campionilor începe săptămâna aceasta cu Real Madrid în căutarea câştigării competiţiei de top a fotbalului la nivel de club din Europa, pentru al treilea an consecutiv, performanţă ce nu s-a mai realizat de la Bayern München în anii ‘70. winmasters, cea mai buna casa de pariuri din România, va propune o analiza a celor 8 grupe.

12 sept. 2017, 16:46
Liga Campionilor începe! Cele mai bune cote pentru câştigătoarea de anul acesta. Real Madrid are prima şansă

Grupa A: Benfica, Manchester United, Basel, CSKA Moscova

Jose Mourinho poate fi mulţumit de modul în care arată Manchester United la revenirea în elită, după o absenţă de un an, portughezul având şansa de a deveni primul antrenor care să câştige marele trofeu cu trei echipe diferite. Benfica este o prezenţă constantă la cel mai înalt nivel şi le poate pune probleme Diavolilor Roşii; Basel a fost slăbită de vânzările consistente de jucători de top, de după ce au eliminat United în faza grupelor din 2011; CSKA Moscova a terminat pe ultimul loc în grupa sa în fiecare din ultimele patru sezoane – inclusiv una care a inclus United în 2015. După ce a început Premier League cu 10 puncte din 12 posibile, echipa lui Mourinho pare favorită certă la primul loc in grupă.
Cotele oferite de winmasters pentru câştigătoarea Grupei A:
Man Utd 1.45
Benfica 3.75
Basel 12.00
CSKA Moscow 12.00

Grupa B: Bayern Munchen, PSG, Anderlecht, Celtic

Neymar are un obiectiv clar – câştigarea Ligii cu PSG, după transferul de la 222 milioane de euro, de la Barcelona din iulie. Calificarea din grupe ar trebui să fie o formalitate pentru noua sa echipă, care a obţinut de asemenea şi semnătura, deja superstarului francez, Kylian Mbappe. Prima campanie europeană a lui Neymar cu PSG îl va aduce faţă în faţă cu cvintupla campioană Bayern, al cărui antrenor Carlo Ancelotti a condus clubul francez în trecut. Celtic nu este niciodată o echipă uşor de batut în Scoţia, dar campionii scoţieni par a putea lupta doar pentru locul trei cu Anderlecht.
Cotele oferite de winmasters pentru câştigătoarea Grupei B:
Bayern Munchen 1.74
PSG 1.90
Anderlecht 67.00
Celtic 81.00

Grupa C: Chelsea, Atletico Madrid, Roma, Qarabag

Qarabag este prima echipă din Azerbaidjan care a ajuns în această fază a competiţiei, recompensa fiind una dintre cele mai puternice grupe. Atletico Madrid a ajuns de două ori în marea finală în ultimii trei ani, pierzând ambele partide cu Real Madrid, în timp ce Chelsea – campioana din 2012 – pare ca a revenit după un start incomod în Premier League. Chelsea şi Atletico sunt deja în negocieri pentru vânzarea lui Diego Costa, atacantul lui Chelsea, care s-a ascuns în Brazilia natală pentru cea mai mare parte a verii şi vrea să se alăture fostului său club Atletico.
Cotele oferite de winmasters pentru câştigătoarea Grupei C:
Chelsea 2.05
Atletico Madrid 2.30
AS Roma 4.50
Qarabag 101.00

Grupa D: Juventus, Barcelona, Olympiakos, Sporting

Ar fi o surpriză imensă dacă Juventus şi Barcelona, cu 7 titluri împreună, nu vor reuşi să se califice din această grupă. Cele două echipe s-au întâlnit în finala din 2015, Barca lui Lionel Messi, Neymar şi Luis Suarez învingând cu 3-1 la Berlin. Neymar, desigur, nu mai este în preajmă pentru Barcelona, care l-a adus pe Ousmane Dembele de la Dortmund ca înlocuitor. Juventus a pierdut finala din sezonul trecut în dauna lui Real Madrid şi nu a mai câştigat Liga Campionilor din 1996. Olympiakos şi Sporting joacă regulat în faza grupelor, dar rareori avansează, echipa porugheză fiind slăbită de vânzarea recentă a mijlocaşului Adrien Silva către Leicester.
Cotele oferite de winmasters pentru câştigătoarea Grupei D:
Barcelona 1.60
Juventus 2.15
Sporting Lisbon 41.00
Olympiakos 101.00

Grupa E: Spartak Moscova, Sevilla, Liverpool, Maribor

Campioana Europei de cinci ori, Liverpool, a trecut de playoff şi primeşte o şansă să răzbune pierderea finalei Europa League din 2016 în faţa Sevillei, fapt ce i-a blocat accesul în sezonul trecut al Ligii Campionilor. Spartak, campioana Rusiei, se află în această fază a competiţiei pentru prima dată din 2012-13, în timp ce echipa slovenă Maribor este marele outsider. Acestă grupă pare cea mai slabă dintre toate.
Cotele oferite de winmasters pentru câştigătoarea Grupei E:
Liverpool 1.50
Sevilla 2.90
Spartak Moscow 11.00
Maribor 51.00

Grupa F: Shakhtar Donetsk, Manchester City, Napoli, Feyenoord

Echipa lui Pep Guardiola a evitat capi de serie mult mai tari prin plasarea în grupa Shakhtarului din Donetsk. Campionii Ucrainei se luptă de trei ani cu dezavantajul de a juca meciurile de acasă pe teren oarecum neutru, din cauza conflictului din jurul oraşului. Napoli va fi cu siguranţă un adversar dificil pentru City, reuşind să treacă de Nice în playoff. Feyenoord se întoarce in grupele Ligii după o absenţă de 15 ani şi foarte probabil va fi dezavantajată de lipsa experienţei în competiţie.
Cotele oferite de winmasters pentru câştigătoarea Grupei F:
Man City 1.45
Napoli 3.20
Shakhtar Donetsk 10.00
Feyenoord 15.00

Grupa G: Monaco, Porto, Besiktas, Leipzig

Monaco, semifinalista surprinzătoare al sezonului trecut, este capul de serie al grupei, dar a fost slăbită puternic în această vară, prin plecarea unor jucători cheie, cum ar fi Kylian Mbappe, Bernardo Silva şi Benjamin Mendy. Echipa franceză are şansa revanşei cu Porto după finala pierdută în 2004. Leipzig, un nou venit la acest nivel, nu exista pe vremea aceea, clubul fiind înfiinţat în 2009, dar vicecampioana Bundesligii a fost echipa din a patra urnă valorică pe care majoritatea greilor de pe continent doreau să o evite. Monaco a câştigat grupa sa anul trecut venind din a patra urnă valorică…
Cotele oferite de winmasters pentru câştigătoarea Grupei G:
Monaco 2.20
Porto 3.25
RB Leipzig 3.50
Besiktas 9.00

Grupa H: Real Madrid, Borussia Dortmund, Tottenham, Apoel

Real Madrid a câştigat Liga Campionilor de trei ori în ultimii patru ani şi încearcă să devină prima echipă de la Bayern München (1974-1976) care să fie campioană europeană trei ani consecutivi. Calea Madridului spre optimi a fost netezită de marele său rival Barcelona, care a slăbit Borussia Dortmund prin transferul lui Ousmane Dembele. Tottenham speră să obţină rezultate mai bune la stadionul său temporar, Wembley, unde echipa engleză a pierdut două din cele trei jocuri din grupă sezonul trecut şi nu a câştigat niciunul din meciurile din Premier League în acest sezon. APOEL a jucat un sfert de finală faimos în 2012, împotriva tuturor cotelor, deci nu pare un adversar chiar facil.
Cotele oferite de winmasters pentru câştigătoarea Grupei H:
Real Madrid 1.40
Dortmund 4.50
Tottenham 5.50
Apoel Nicosia 301.00

În ceea ce priveşte câştigătoarea competiţiei, bookmakerii winmasters o dau favorită clara pe Real Madrid cu o cota de 4.75, urmată de PSG si Bayern Munchen ambele cu 7.50 şi Barcelona cu 8.00.