LIGA CAMPIONILOR, s-a repetat istoria de la Paris. De data aceasta Barcelona a fost umilită la Torino

În Liga Campionilor s-a jucat marţi seara un singur meci, după ce meciul de la Dortmund a fost amânat, ca urmare a exploziilor ce au vizat autocarul Borussiei. Partida, jucată la Torino, între Juventus şi FC Barcelona, s-a încheiat cu victoria cu 3-0 a gazdelor.

11 apr. 2017, 14:05
LIGA CAMPIONILOR, s-a repetat istoria de la Paris. De data aceasta Barcelona a fost umilită la Torino

LIGA CAMPIONILOR. Juventus-FC Barcelona 3-0 (Dybala – min. 7 şi 22, Chiellin – min. 55). Catalanilor nu le rămâne decât să spere că minunea de acum cinci săptămâni, din returul cu PSG, se va repeta şi cu Juve. „Remontada” este însă de această dată de o m ie de ori mai dificilă, Juventus fiind o echipă de cu totul alt calibru faţă de PSG. Mult mai solidă, mai experimentată, mai cerebrală. A dovedit-o în multe momente şi în meciul de marţi seara, în faţa ofensivei Barcelonei.

Primele două două goluri au fost marcate destul de repede, în primele 22 de minute. Al doilea a venit imediat după o ocazie monumentală ratată de Iniesta la poarta lui Buffon, acesta trăgând în diagonală, pe lângă portarul torinez, însă puţin pe lângă poartă. În repriza secundă meciul a fost mai echilibrat, dar tot Juve a marcat, la un corner, după ce Chiellini a scăpat din marcajul lui Mascherano.

Returul FC Barcelona – Juventus se joacă săptămâna viitoare, pe 19 aprilie, în Catalonia.