LIGA CAMPIONILOR. Răzvan Lucescu, revenire senzaţională cu PAOK, după ce echipa sa a fost condusă cu 0-2

LIGA CAMPIONILOR. PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa rusă Spartak Moscova, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

09 aug. 2018, 05:32
LIGA CAMPIONILOR. Răzvan Lucescu, revenire senzaţională cu PAOK, după ce echipa sa a fost condusă cu 0-2

LIGA CAMPIONILOR. Aleksandar Prijovic (28′-penalty), Dimitrios Limnios (37′), Dimitrios Pelkas (44′) au înscris golurile învingătorilor, după ce oaspeţii au condus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Ivelin Popov (7′) şi Quincy Promes (17′). În minutul 71, Promes a ratat o lovitură de la 11 metri pentru Spartak.

Cea de-a doua manşă va avea loc săptămâna viitoare, pe terenul celor de la Spartak Moscova.

Oaspeţii au avut un debut foarte bun de meci, iar după numai 17 minute conduceau cu scorul de 2-0, prin golurile înscrise de Ivelin Popov (7) şi Quincy Promes (17). În minutul 28, atacantul sârb Aleksandar Prijovic a redus din diferenţă pentru echipa lui Răzvan Lucescu, în urma unui gol înscris din penalty, pentru ca Limnios să egaleze în minutul 37. Şapte minute mai târziu, Dimitrios Pelkas avea să marcheze şi el pentru PAOK şi să îşi aducă echipa în avantaj, pentru prima oară.