Lili Sandu, aniversare cu emoții alături de iubitul ei în Istanbul: „Poate ne întoarcem trei!”. Motivul pentru care nu fac nuntă

Lili Sandu și Silviu Țolu vor petrecere vacanța în Instanbul. Cei doi au deja un băiețel, iar Lili a dezvăluit că ar mai vrea un copil.

12 mai 2023, 11:13
Lili Sandu, aniversare cu emoții alături de iubitul ei în Istanbul: „Poate ne întoarcem trei!”. Motivul pentru care nu fac nuntă

Lili Sandu, prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea” de la Pro TV, s-a numărat printre vedetele care au defilat aseară în cadrul Galei aniversare Atipic Beauty alături de modele în scaune rulante, eveniment inițiat de Magda Coman și prezentat de Andreea Marin.

Recent va fi ziua ei de naștere, iar vedeta a mărturisit că va pleca într-o vacanță în Turcia împreună cu iubitul ei. Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu, se înțeleg de minune deși între ei este o diferență de vârstă de 12 ani, Lili având 43 de ani, iar Silviu având vârsta de 31 de ani. Cei doi au împreună un băiețel.

”Legat de ziua mea, Silviu mi-a pregătit o surpriză, bine, am aflat deja. O să mă ducă la Istanbul, locul în care ne-am și cunoscut, unde m-a cerut și de nevastă, acum ne ducem acolo, a zis poate ne întoarcem trei. Nu încă, pentru că avem proiecte, dar nu se știe niciodată”, a mărturisit Lili Sandu, potrivit impact.ro.

Întrebată pe când vor face nunta, Lili Sandu a răspuns: ”Nu aș face nunta doar că îmi stă bine într-o rochie albă, dar au fost atât de multe evenimente. Ne gândisem să facem nunta imediat după ce m-a cerut Silviu de soție, doar că a venit pandemia, după care am rămas însărcinată și uite așa s-a tot tărăgănat. Ideea este că am destui prieteni care și-au organizat nunțile în ultima perioadă și mi se pare un calvar să organizezi o nuntă, chiar dacă nu s-au ocupat ei și a trebuit doar să aleagă anumite lucruri.

Mi se pare că trebuie să ai timp și energie, ceea ce pentru mine și pentru Silviu în momentul ăsta nu există, adică timpul este prețios și cât avem acolo un timp liber, îl folosim să stăm cu Thomas. Noi oricum suntem ca și luați, adică, nu știu, un act nu mai contează atât de mult, dar, bineînțeles că ne-ar plăcea să sărbătorim asta și să celebrăm iubirea noastră cu prietenii și cu familia. Când o să se întâmple, o să se întâmple”.