Lili Sandu este însărcinată. Fotografia care a dat-o de gol

Lili Sandu şi iubitul ei, Silviu Tolu, se iubesc de câţiva ani şi au declarat amândoi că îşi doresc foarte tare un copil. Recent, o imagine pe care vedeta a postat-o pe reţelele de socializare, a stârnit curioziatea fanilor, care, susţin că burtica este una de gravidă.

19 nov. 2019, 20:48

Lili Sandu a postat pe contul personal de Instagram, în urmă cu câteva zile, o fotografie care a stârnit interesul publicului și a fanilor care o urmăresc. 

Este sau nu însărcinată? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor.

„Felicitări o mămică frumoasă”, „Se vede o burtica!!!!???? Felicitări!”, „Felicitări pentru sarcina! O mămica binecuvântata”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise vedetei.

„Aș da orice pentru a avea un copil. Fetiță. Îmi doresc o fetiță, îmi doresc mult. Dar când o vrea Dumnezeu! Mi-aș dori mult de tot”, a declarat Lili, în urmă cu mai mult timp, într-un inerviu.

Lili Sandu a făcut dezvăluiri despre nunta cu Silviu Țolu. Prezentatoarea TV a vorbit despre locul în care ar vrea să spună cel mai important „Da!” din viața ei.

Lili Sandu trăiește de câțiva ani buni o poveste de dragoste ca-n povești cu Silviu Țolu. Iar de ziua ei de naștere, iubitul ei i-a făcut cea mai frumoasă surpriză. Silviu Tolu a dus-o pe Lili Sandu în Istanbul și a cerut-o în căsătorie, pe vapor. „Mi-aş dori să fie undeva pe plajă. Să se întâmple cu apropiaţii mei. Aş vrea ca acest moment în care se celebrează iubirea mea şi a viitorului soţ să nu ţină doar o noapte, ci mai mult. De asta mi-aş dori să fim undeva plecaţi din ţară sau din Bucureşti”, a declarat Lili Sandu la Teo Show.