Liliana Mincă a fost exclusă din PP-DD

Deputatul Liliana Mincă a anunţat sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că a fost exclusă din Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD).

22 nov. 2014, 15:56
Liliana Mincă a fost exclusă din PP-DD

Excluderea a avut loc la scurt timp după ce Mincă, parlamentar ales în Colegiul 3 Săveni – judeţul Botoşani, a acuzat conducerea partidului că este ilegitimă şi că „a înşelat aşteptările electoratului”.

Liliana Mincă apreciază că decizia conducerii PP-DD de a o exclude „este una abuzivă, nejustificată şi neîntemeiată statutar, hotărâtă de către o conducere nelegitimă şi neînregistrată legal”.

„Este, din nou, o hotărâre discreţionară generată de reacţia parlamentarilor PP-DD la lipsa de strategie, lipsa de experienţă politică şi de verticalitate a conducerii partidului, care, încă o dată, consideră că partidul şi membrii acestuia sunt la dispoziţia lor, în mod necondiţionat”, a adăugat parlamentarul PP-DD.

Liliana Mincă a cerut vineri preşedintelui PP-DD, Simona Man, demararea procedurilor pentru organizarea congresului partidului în cadrul căruia să fie aleasă o nouă conducere.

Ea şi alţi 13 deputaţi PP-DD au anunţat atunci că renunţă „la orice colaborare cu conducerea partidului”. 


loading...
Partenerii noștri