Liliana Mocanu, după experienţa Covid. „Soția” lui Firicel din Las Fierbinți: „Am trăit nişte dureri, de aveam impresia că mi se schimbau oasele”

Liliana Mocanu, după experienţa Covid. „Soția” lui Firicel din Las Fierbinți a fost infectată, în luna septembrie, cu coronavirus şi s-a confruntat cu dureri de nedescris. Nu doar ea a contractat virusul, ci şi fiica ei, Ana, în vârstă de 14 ani.

04 nov. 2021, 23:37
Liliana Mocanu, după experienţa Covid. „Soția” lui Firicel din Las Fierbinți: „Am trăit nişte dureri, de aveam impresia că mi se schimbau oasele”
Liliana Mocanu, după experienţa Covid

Liliana Mocanu, după experienţa Covid. „Am luat legătura cu doctorul Adrian Marinescu şi am mers să fac un test PCR, după ce testul rapid pe care l-am făcut înainte să intru la filmări era pozitiv. M-am dus acasă şi nu am mai ieşit.

Fiica mea, Ana, când a venit de la şcoală, i-am făcut test şi a ieşit negativ. Atunci am sunat la salvare, să îi facă un PCR.

Am vorbit din nou cu medicul şi m-a chemat la spital pentru o evaluare. Iniţial am vrut să merg, apoi m-am răzgândit, pentru că nu mă durea nimic. Însă, eram panicată că nu luam medicamente.

În aceeaşi zi, au început durerile. Oameni buni, am trăit nişte dureri musculare, de oase, de spate, de aveam impresia că oasele mele erau schimbate cu nişte tije de fier. 

Frica mea era să nu rămân noaptea fără aer, să nu pot să respir. Am sunat la salvare la ora 18 şi a venit la 22:30. Dormeam şi nu mă mai durea nimic.

Oameni buni, aşa am ajuns eu la Balş, la evaluare. Nu am stat internată acolo, am făcut un CT pulmonar şi mi s-au luat analize de sânge„, a declarat Liliana Mocanu la Pro TV.

Citeşte şi: Momente grele pentru Liliana Mocanu, „soția” lui Firicel din Las Fierbinți. „Mă dor toate! De ieri așteptăm Salvarea!”

Liliana Mocanu, după experienţa Covid

La un moment dat, Cătălin Măruţă i-a oferit un buchet de flori actriţei, care s-a emoţionat foarte tare. „Ştiu că înseamnă ceva pentru tine acest buchet de flori„, a spus prezentatorul.

Da. culoarea asta. Trebuie să nu uităm să mulţumim, pentru că oamenii cărora le mulţumeşti au ajutat la visul tău. Eu, în acea panică şi neputând să ies din casă, am beneficiat de ajutorul prietenilor şi al colegilor.

A venit Tinca (Dalida din Las Fierbinţi) şi mi-a adus smochine, portocale şi toate cele. În acea sacoşă, era şi un buchet de trandafiri albi„, a mai mărturisit actriţa.

https://www.youtube.com/watch?v=5dGpjZ7bl5Q