Limbajul corpului său spune cât de mult te doreşte. Semnele care îl dau de gol

Publicat: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018 17:53 // Actualizat: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018 17:53 // Sursa: romaniatv.net

Femeile și-au dorit întotdeauna să știe cât de interesante sunt pentru bărbații pe care îi au alături. Corpul lui îți este cel mai bun aliat în aacest sens. Verifică semnele care-ți spun direct că ești cea mai bună pentru el și că-și dorește mai mult de la tine.

1. Pupile mai mari
Acestea se dilată când vezi ceva ce îți place. E ca un impuls pe care nu-l poate controla. Așa că atunci când stați într-un loc luminos, uită-te în ochii lui să vezi cum are pupilele.

2. Își ridică sprâncenele
Când ne place ceva anume inconștient deschidem ochii larg. Așa că atunci când se uită atent la tine să știi că te și place, nu doar te ascultă.

3. Zâmbește
Se știe că atunci când bărbații sunt cu adevărat fericiți își arată toți dinții, nu doar zâmbesc discret. Dacă îl surprinzi când se uită la tine zâmbind larg să fii sigură că te place sincer.

4. Se uită la fața ta
Din adolescență știm că cei îndrăgostiți nu-și pot lua ochii unul de la celălalt. Uneori privirile intense pot părea ușor incomfortabile. Specialiștii spun că dacă el se studiază cât vorbiți e clar că-l interesezi.

5. Vrea să te atingă
Dacă el inițiază un moment de intimitate între voi doi în care încearcă să te atingă să știi că vrea să-ți vadă reacția. Dacă se oprește când tu te simți deranjată să știi că are planuri mai mari cu tine decât o noapte de amor.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
flirt limbajul corpului semne
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
13 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H