Linia tramvaielor 41, blocată în urma unui accident rutier VIDEO

Publicat: Duminică, 06 Ianuarie 2013 08:27 // Actualizat: Duminică, 06 Ianuarie 2013 11:42 // Sursa: România TV

Zeci de tramvaie au fost blocate pe linia 41 duminică dimineaţă, după ce o maşină a ajuns pe şine. Şoferul a fost transportat la spital, dar nu a suferit leziuni grave.

Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 a fost întreruptă aproximativ o oră, după ce o maşină a intrat pe şine, pe Şoseaua Virtuţii, din Capitală. Autoturismului a derapat, din cauza carosabilului alunecos şi a vitezei excesive, a lovit barele de delimitare ale liniei de tramvai şi a intrat pe şine.

Zeci de tramvaie au fost blocate pentru ca maşina să poată fi scoasă de pe şine, la fel şi traficul rutier, care a fost oprit aproximativ o oră. Şoferul vitezoman a fost rănit uşor, dar a fost, totuşi, transportat la spital pentru investigaţii, iar poliţia face cercetări pentru a stabili condiţiile exacte în care s-a produs accidentul.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
accident accident linia 41 accident rutier linia 41 blocată masina pe linia 41
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 ian 08:18
...iar poliţia face cercetări pentru a stabili condiţiile exacte în care s-a produs accidentul. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/linia-tramvaielor-41-blocata-in-urma-unui-accident-rutier_60530.html#ixzz2HB9sgmG0 ...
06 ian 10:39
...spital pentru investigaţii, iar poliţia face cercetări pentru a stabili condiţiile exacte în caring s-a produs accidentul, informeaza Romania TV. Article source: ...
1
EUR
4.7790
RON
27 Jan
noapte -1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H