Lionel Messi, acord total cu PSG. Contract pe doi ani şi salariu de 40 de milioane de euro pe sezon!

Presa franceză anunţă că acordul între Lionel Messi și PSG este "total". În plus, pe rețelele de socializare circulă și detalii care spun că starul argentinian va pleca spre Franța cu avionul său privat.

06 aug. 2021, 22:45
Lionel Messi, acord total cu PSG. Contract pe doi ani şi salariu de 40 de milioane de euro pe sezon!
Lionel Messi, aproape de PSG

Lionel Messi, acord total cu PSG. Vestea că Lionel Messi nu-și mai prelugește contractul cu FC Barcelona a șocat lumea fotbalului. Între timp, oficialii de la PSG au „turat motoarele”, iar președintele Nasser Al-Khelaifi a decis să se miște foarte rapid. Presa franceză a aflat din mai multe surse că acordul între Messi și PSG este „cvasitotal”.

Lionel Messi, acord total cu PSG

Se știu și detalii chiar mai amănunțite. Astfel, potrivit surselor citate, aeronava lui Lionel Messi va ateriza la Nice, acolo unde va avea loc întâlnirea cu Nasser al-Khelaifi. „Este incredibil ceea ce PSG va realiza”, a fost reacția la o postare care anunță, din surse sigure, că „Lionel Messi la PSG este un acord cvasitotal. Decizia argentinianului este luată: vrea la Paris și e pe punctul de a semna cu clubul din capitală”. „Acordul cvasitotal a fost atins între PSG și Leo Messi. Legenda Barcelonei va veni. Tatăl jucătorului are un acord cu conducerea parizienilor”, se arată în altă postare.

Clubul parizian pregătește un contract atractiv pentru Lionel Messi, cu salariu de 40 de milioane de euro pe an, sumă care poate crește din bonusuri de performanță și drepturi de imagine, și o durată de doi ani, cu posibilitate de prelungire pe încă un an.

Lionel Messi pleacă de la FC Barcelona. Anunţ oficial al clubului catalan

Lionel Messi a câștigat 10 titluri, 7 Cupe ale Spaniei, 7 Supercupe ale Spaniei, 4 trofee Champions League, 3 Supercupe ale Europei și 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor cu FC Barcelona.