Lionel Messi, întâmpinat de mii de fani la Paris, acord total cu PSG! Surpriză: ce număr va purta starul Argentinei VIDEO

Lionel Messi va juca în următorii doi ani la Paris, iar în contract există și posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon. Salariul lui Messi la noua sa echipă va fi de circa 35 de milioane de euro pe sezon, cu tot cu bonusurile de performanță.

10 aug. 2021, 16:38
Lionel Messi, întâmpinat de mii de fani la Paris, acord total cu PSG! Surpriză: ce număr va purta starul Argentinei VIDEO

Lionel Messi, acord total cu PSG! Argentinianul urma să zboare marți după-amiază spre Paris, pentru vizita medicală și pentru a semna contractul, anunţă Yahoo.

UPDATE. Mii de suporteri s-au adunat la Aeroportul Le Bourget pentru a-l întâmpina pe superstarul argentinian. După sosire, Messi a apărut la o fereastră a aeroportului şi i-a salutat pe fani.

Messi va fi prezentat oficial în decursul zilei de miercuri.

Argentinianul va evolua în următorii doi ani la Paris, iar în contract există și posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon. Salariul lui Messi la noua sa echipă va fi de circa 35 de milioane de euro pe sezon, cu tot cu bonusurile de performanță.
Contractul lui Messi la Paris Saint Germain include totuși o clauză foarte importantă pentru fotbalistul argentinian, potrivit TyC Sports. Acesta a ținut ca în contract să fie precizat faptul că pentru el prioritare sunt meciurile Argentinei și va pleca ori de câte ori va fi nevoie.

De asemenea, în contract mai este specificat că Argentina va avea acces la facilitățile celor de la Paris Saint Germain. PSG a anunțat că va organiza o conferință de presă miercuri, de la ora 12:00 (ora României), la Stadionul „Parc des Princes”.

Atacantul Lionel Messi va fi prezentat oficial ca nou jucător al echipei PSG, miercuri, de la ora locală 11.00 (12.00, ora României), într-o conferinţă de presă, informează presa franceză.

 

Messi a postat o imagine din avionul cu care a călătorit la Paris, alături de mesajul „Împreună spre o nouă aventură”. El va efectua în cursul serii vizita medicală, va semna contractul, valabil doi ani cu posibilitatea unui an suplimentar şi cu 35 de milioane de euro salariu anual, iar zilele următoare va fi prezentat într-o conferinţă de presă.

 Lionel Messi, acord total cu PSG

Neymar i-a oferit lui Messi tricoul cu numărul 10, dar acesta a refuzat și a decis să ia tricoul cu numărul 30, primul număr pe care l-a purtat și la FC Barcelona, în urmă cu 21 de ani. Au existat zvonuri că Messi va lua tricoul cu numărul 19 de la Pablo Sarabia, însă în cele din urmă a ales tricoul cu numărul 30.

Lionel Messi a rămas liber de contract după ce FC Barcelona nu a putut să-i înregistreze noul angajament din cauza problemelor financiare. În acest moment, plafonul salarial de la FC Barcelona acoperă 95% din încasări, iar până când catalanii nu vor reduce acest procent la 70%, nu vor putea legitima noi jucători.

Lionel Messi, în lacrimi la despărţirea de FC Barcelona. „Toată viaţa mea a fost aici” VIDEO

„Anul trecut știam ce voi spune, dar anul ăsta nu eram pregătit. Atât eu, cât și familia mea voiam să rămânem aici, să stăm acasă și să ne bucurăm de viața pe care o avem în Barcelona de atâția ani. Toți anii aceștia pe care i-am avut au fost extraordinari. Am fost toată viața mea aici, încă de când aveam 13 ani. După 21 de ani plec cu soția mea și cei 3 copii catalani-argentieni ai mei. Nu pot promite că nu mă voi întoarce pentru că aceasta este casa mea. Sunt total recunoscător tuturor coechipierilor, tuturor oamenilor, sunt atât de mulți oameni cărora vreau să le mulțumesc. Am dat totul pentru acest club încă din prima zi când am sosit și sunt atât de recunscător pentru toată dragostea pe care mi-au oferit-o oamenii”, a spus Lionel Messi.