Lionel Messi se căsătoreşte vineri cu iubita lui din şcoala primară, Antonella. Află povestea fascinantă a cuplului

De cinci ori câştigător al Balonului de Aur, Lionel Messi s-a căsătorit, vineri, cu discreta lui iubită pe care a cunoscut-o încă din şcoala generală şi cu care are doi copii.

29 iun. 2017, 09:05
Lionel Messi se căsătoreşte vineri cu iubita lui din şcoala primară, Antonella. Află povestea fascinantă a cuplului

Argentinianul care a împlinit 30 de ani săptămâna trecută îşi uneşte, vineri, destinul cu iubita lui din tinereţe, Antonella. S-au cunoscut încă de pe băncile şcolii primare din Rosario – o localitate din estul Argentinei – şi locuiau în acelaşi cartier din oraş. 

Se admirau în secret, dar Messi, ambiţios şi pasionat de balonul rotund s-a concentrat pe sportul lui preferat care i-a adus succesul internaţional. În 2001, el a părăsit Rosario pentru Barcelona.

Adevărata lor relaţie de dragoste a început abia în 2008, în timpul unui sejur, în Rosario. El avea 20 de ani, iar ea, 19. Lionel şi Antonella sunt împreună de 10 ani şi au doi copii, Thiago, de 4 ani şi Mateo, de 1 an.

Vineri seara, la Hotelul Pullman City Center din Rosario, va avea loc ceremonia nupţială. Zona este deja înţesată de paparazzi, iar mai multe vedete admiratoare ale cuplului, inclusiv cântăreaţa columbiancă Shakira şi aproximativ 30 de stele ale fotbalului mondial se vor număra printre cei 260 de invitaţi ai cuplului, alături de familiile mirilor şi apropiaţii acestora, potrivit 7sur7.be. 

Citeşte şi Lionel Messi se va căsători pe 30 iunie, în Argentina

Alte nume aflate pe lista invitaţilor sunt Neymar, Luis Suarez, soţul Shakirei, Gérard Pique, Angel Di Maria, Cesc Fabregas, Sergio Aguero şi prietena lui, Karina, celebra cântăreaţă de cumbia din Argentina, Javier Mascherano vor fi şi ei prezenţi la ceremonie.

Pentru faimosul eveniment autorităţile argentiniene au luat măsuri de securitate sporite. Ceremonia nupţială se va derula în apropiere de favela Las Flores, cunoscută ca fiind fieful Los Monos – „maimuţelor”, în spaniolă – un grup de traficanţi de droguri. Aproximativ 300 de poliţişti au fost desfăşuraţi în zona în care va avea loc ceemonia şi împrejurimile acesteia, precum şi pe ruta dintre aeroport şi hotel, pentru siguranţa mirilor şi a invitaţilor.