Lisa Marie Presley, dezvăluiri incredibile despre cum făcea amor Michael Jackson. Detalii picante din dormitor

Pentru Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, cel mai bun partener sexual de până acum a fost Michael Jackson, cu care a și fost căsătorită în perioada 1994 – 1996.

19 feb. 2019, 13:24
Lisa Marie Presley, dezvăluiri incredibile despre cum făcea amor Michael Jackson. Detalii picante din dormitor

Aceasta i-a spus unei prietene – iar destăinuirile au fost cuprinse într-o carte – că prima lor repriză de amor a avut loc chiar în vila lui Donald Trump din Florida, scrie libertatea.ro.

Lisa Marie l-a întâlnit prima oară pe Michael Jackson în 1975, când avea doar 7 ani, la un concert pe care starul îl susținea în Las Vegas. Relația lor a început însă mulți ani mai târziu, în 1992. Cea care l-a ademenit în dormitor a fost chiar Lisa Marie. Potrivit acesteia, Michael Jackson se „aprindea” mai greu, dar apoi era extrem de pasional.

Citeşte şi Tatăl lui Michael Jackson, pe patul de moarte. Cel denumit „Patriarhul” nu mai are mult de trăit

Cânta și țipa în pat

Adesea, obișnuia să cânte în pat, ceea ce, pe ea, o amuza teribil. Potrivit Lisei Marie, sexul cu Michael era „sălbatic”.

La numai 20 de zile de când a divorțat de muzicianul Danny Keough, Lisa Marie, acum în vârstă de 51 de ani, se căsătorea deja, în cadrul unei ceremonii secrete, cu Michael Jackson.

A fost cea care i-a stat alături în timpul scandalului legat de abuzul sexual al unor copii. Lisa Marie e convinsă că Michael nu a făcut nimic rău. A fost momentul când s-a îndrăgostit de el. „Cred că nu greșise cu nimic și că era acuzat pe nedrept, și da, m-am îndrăgostit de el. Voiam să-l salvez. Simțeam că pot să fac asta”, mărturisea vedeta.

În ianuarie 1996, Lisa Marie a depus actele pentru divorț, menționând „diferențe ireconciliabile”. Însă încă patru ani după aceea au încercat să se împace.

Michael Jackson a fost cel de-al doilea soț al Lisei Marie. Ulterior, aceasta a fost căsătorită cu Nicholas Cage (2002 – 2004) și cu Michael Lockwood (2006 – 2016).