LISTA BLOCURILOR care vor fi REABILITATE TERMIC în Bucureşti

Publicat: Vineri, 14 August 2015 10:52 // Actualizat: Vineri, 14 August 2015 10:52 // Sursa: romaniatv.net

Sectorul 3 este singurul din Capitală care derulează un program de reabilitare termică a blocurilor şi din fonduri europene.

Aproape 230 de imobile din Capitală, grupate în 11 loturi, urmează să fie reabilitate termic cu bani europeni, acestea fiind înscrise deja în PROGRAMUL DE REABILITARE TERMICĂ A BLOCURILOR DIN FONDURI EUROPENE la Sectorul 3, notează b365.ro.

Potrivit datelor centralizate de Primăria Sectorului 3, la 9 din cele 11 loturi de blocuri contractele sunt semnate sau se află în curs de implementare la Agenţia de Dezvoltare Regională Bucureşti Ilfov (ADRBI), la doar două loturi de locuinţe lucrările sunt mai puţin avansate, fiind în faza de contractare la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

VEZI AICI LISTA


Lucrările de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe constau în:

a) izolarea termică a faţadei - parte vitrată, prin înlocuirea tâmplăriei exterioare existente, inclusiv a celei aferente accesului în blocul de locuinţe, cu tâmplărie termoizolantă pentru îmbunătăţirea performanţei energetice a părţii vitrate, tâmplărie dotată cu dispozitive/fante/grile pentru aerisirea controlată a spaţiilor ocupate şi evitarea apariţiei condensului pe elementele de anvelopă.

b) izolarea termică a faţadei - parte opacă, inclusiv termohidroizolarea terasei, respectiv termoizolarea planşeului peste ultimul nivel în cazul existenţei şarpantei, cu sisteme termoizolante.

c) închiderea balcoanelor şi/sau a logiilor cu tâmplărie termoizolantă, inclusiv izolarea termică a parapeţilor.

d) izolarea termică a planşeului peste subsol, în cazul în care prin proiectarea blocului sunt prevăzute apartamente la parter.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
reabilitare blocuri reabilitare termică reabilitare termică Bucureşti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 aug 10:59
.../>

a, a:hover,
.vw-page-title-box .vw-label,
.vw-post-categories a,
...
14 aug 10:57
Votează email 0 email
...care derulează un program de reabilitare termică a blocurilor şi din fonduri europene. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8743
RON
31 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H